Menderes’te miting gibi adaylık başvurusu

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Menderes’te miting gibi adaylık başvurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler için Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Adaylık başvurusunda ailesi başta olmak üzere, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernek yöneticileri, partililer ve Menderesliler Özkan’ı yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın yaşandığı adaylık başvurusunda miting havası oluştu.

COŞKULU KATILIM

Menderes Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar meşaleler ve pankartlarla Özkan’a desteklerini gösterdiler. Menderesliler, Özkan’ın seçim sloganı olan “Asıl Şimdi Başlıyoruz’’ başta olmak üzere “Menderes’in Başkanı”, “Adil, Şeffaf, Hesap Verebilir Bir Yönetim İçin Erkan Özkan’’, “Birleşe Birleşe Kazanacağız’’ pankartları ile ilçe başkanlığına yürüdü.

Adaylık başvurusu öncesi kendisini destekleyen Menderesliler’e seslenen Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, “Bilindiği üzere Menderes’imizin zorlu bir döneminde bu ateşten gömleği giyip sizlere hizmet etmek için görev aldım. Bu görevi de elimden geldiğince Menderes’imizin ve Cumhuriyet Halk Partimiz’in itibarına yakışır şekilde yerine getirmeye çalıştım. Şükürler olsun ki bu süre boyunca ne partimizin ne de Menderes halkının güvenini boşa çıkarmadan, hiçbir şaibeye mahal vermeden, gecemi gündüzüme katarak, var gücümle hizmet etmeye çalıştım. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada bize inananların yüzünü kara çıkarmayacağım’’ dedi.

Haber Bülteni 

Menderes’te miting gibi adaylık başvurusu

Yorumlar kapalı.