“Büyük İstanbul Mitingi” alanı doldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım göstermesi ile yapılacak “Büyük İstanbul Mitingi”...

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılım göstermesi ile yapılacak 'Büyük İstanbul Mitingi' için Atatürk Havalimanı'na gelenler, alanı doldurdu.

Türkiye haritası sahne konseptiyle düzenlenen platformda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yanı sıra 'Türkiye sana emanet' ve 'Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam' yazısı, yerli ve milli otomobil, gemi, tren, uçak ve hizmetlerinden bazılarının görselleri ile dev ekranlar bulunuyor. Özellikleriyle dünyadaki muadillerinden çok daha gelişmiş teknik altyapı ile hazırlanan miting alanı, 40 ayrı LED ekran üzerinden herkesin rahat izleyebileceği şekilde tasarlandı. Teknik sistemin sorunsuz çalışması için 80 ayrı vinç, 140 mobil jeneratör ve 45 ses kulesi kullanıldı.

Yenikapı Etkinlik Alanı'nın 2 katı, Maltepe Etkinlik Alanı'nın ise 5 katı büyüklüğüyle tarihin en kalabalık mitinglerinden birine ev sahipliği yapacak olan Atatürk Havalimanı'na saat 11.00 itibarıyla vatandaşlar, 15 farklı noktadan giriş yapmaya başladı.

Güvenlik noktalarından geçerek alana giren ve ellerinde Türk bayrağı ve AK Parti flamaları bulunan bazı vatandaşların yanında çocuklarının da olduğu görüldü. Bir grup vatandaş da alanda topluca namaz kıldı.

 (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme