Anfisa Zinyeddin

Üzdüğün  kadar, üzleceksen 

Anfisa Zinyeddin

Senden gerı kalan hatıralar, son bahar yaprakları kıbı ,ağacın dalı'nda tek- tek kızılı renğde ,rüzgariların sert esmesını bekler. Son günlerini ayakların aytından yaşamak ve toprağa kovışmak için.Her şeyi unıtulmak için .
Hatıralarında, senin kibi unutulacak. Bende senın ihanetine ,ihanetle cevab verecem. Senle yaşadıgım o sevgiden içimde biriktirdiğim hatıralarına ihanet edecem . Unutacam  seni. Nasil nefesıne  satdınsa beni, şimdide öyle  açiını içinde çekeceksin. Ağla , göz yaşını axıt .Canın yansin. Yanmagın ne olduğunu, anlayasak kadar ağla.   Kendi düşen ağlamaz. -derler.Ama sen yene ağla. Ağla kı,nasıl bır sevginin kayb ettiğini anlayasan. Dilinden mermiler kibi  üstüme yağan o yanliş sözlerin,yadlaşmış o bakişların, kücültügün o ben, her zaman yaninda ve evde oturub seni bekleyeceğimi düşünübde , sergilediğin o hâlini ve bencilliğini düşündükce sana nefretim de  artır. Senı unutmamı bu kadar bana kolaylaştirdigin için, sana Teşekkür ederim.Bu sevgiden aramızda kalan bır Teşekkür oldu. 
Geri dönüşü ve ben olmayan ,bu yolu sen sectin.Git arkaya bakmadan git. Seçtiğin yol işte budur. Bensiz ve sevgısız. Her kes Hakk ettiğini yaşar. Sen de bensizliği hakk etdın. Şımdı boş -boş aşk şırlerı yazıbda ,aşk şarkıları dınleyıbde ,gözlerinde göz yaşı axıtma. 
Üzdüğün  kadar,üzleceksen bunu da unutma.

Yazarın Diğer Yazıları