100 çocuğu sünnet ettirdiler

Kuruluşunun üzerinden 8 ay geçen Çağdaş İzmir Derneği, dezavantajlı 100 çocuğu sünnet ettirdi

İş insanı Ayhan Kındık’ın kurduğu Çağdaş İzmir Derneği, toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi. Etkinliğe Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi partilerin temsilcileri, EGE Ağrı Kültür Federasyonu, Ege Patnoslular Derneği, Karşıyaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İZHED Dernek Yöneticileri, Elazığlılar Federasyonu, Menderes İlçe Başkanı, dernek üyeleri, aileler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Radyo programcısı Kaya Yapıcıoğlu’nun sunduğu gecede, konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Özpelit, “İzmir’de, toplum ve insanlar yararına, yardımlaşma ve dayanışma, faydalı organizasyonlar yapmak için Çağdaş İzmir Derneği’mizi, 2024’de kurduk. Kısa sürede yaptığımız faaliyet ve ziyaretler ile üye sayımızı 1500’e ulaştırdık. Hedefimiz, yılsonuna kadar, 5000 üyeye ulaşmak. Misyonumuz sevgi, vizyonumuz hoşgörü. Dağlarında çiçekler açan güzel İzmir’imizde yaşanan yangınlar hepimizi derinden üzdü. Yangından etkilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çağdaş İzmir Derneği olarak, halkımızla dayanışma içinde olacağız, zorlukların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenimiz de dayanışma örneklerimizden biri” ifadelerini kullandı. 

Özpelit konuşmasını etkinliğe ev sahipliği yapan Şamdan Düğün Salonu’na teşekkür ederek bitirdi. Konuşmaların ardından ise plaket törenine geçildi. Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’e plaketini Kurucu Başkan Ayhan Kındık takdim etti. 

100 çocuğu sünnet ettirdiler

Onur Yiğit, “Çağdaş İzmir Derneği öncülüğünde güzel bir şölende buluştuk. Bu güzel etkinlikte, birçok arkadaşımızın emeği var. Oldukça yoğun şekilde çabaladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi. 

Ege Bölgesi Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran’a, Madam Burcu’nun sahibi Davut Şeker’e, Medifarma Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yiğit’e ve Balçova Esnaf Odası Başkan Adayı Serdar Figen’e teşekkür plaketleri takdim edildi. 

Müzik eşliğinde animatör gösterileri, ikramlar ve palyaço gösterilerinin olduğu sünnet şöleninde, çocuklar ve aileler keyifli bir gün geçirdi.
 

Bakmadan Geçme