• Haberler
  • İzmir
  • 19 Ağustos İzmir'de Su Kesintisi: İZSU'dan kritik uyarı

19 Ağustos İzmir'de Su Kesintisi: İZSU'dan kritik uyarı

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 19 Ağustos Pazartesi günü İzmir'in çeşitli bölgelerinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. İşte su kesintisinin yaşanacağı ilçeler…

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU), 19 Ağustos Pazartesi günü İzmir’in çeşitli bölgelerinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Su kesintileriyle ilgili detaylı bilgi almak ve etkilenen bölgeleri öğrenmek isteyen İzmirli vatandaşlar için önemli açıklamalar yapıldı.

İZSU’nun açıkladığı bilgilere göre, su kesintileri İzmir’in belirli ilçelerinde gerçekleşecek. Kesintilerin başlayacağı saatler ve süresi hakkında detaylı bilgilere İZSU’nun resmi web sitesinden veya çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

Su kesintilerinin yaşanacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların, kesinti öncesinde gerekli önlemleri alması ve gereksiz su tüketiminden kaçınması önemlidir. Su kesintisinden etkilenmek istemeyenler, İZSU’nun sunduğu bilgi ve güncellemeleri takip ederek, su kesintisinin ne zaman başlayacağını ve ne kadar süreceğini öğrenebilirler. İşte su kesintisinin yaşanacağı ilçeler…

ALİAĞA

Etkilenen mahalleler: samurlu
Açıklama: depo seviyemizin düşük olması nedeniyle samurlu ya su verilemiyor.
Başlama tarihi: 19/8/2024
Bitiş tarihi: 19.08.2024 saat 08:20 ile 16:00 arasında yaklaşık 7 saat 40 dakika su kesintisi olacaktır.

ÖDEMİŞ

Etkilenen mahalleler: Küre, Küçükören, Hamam, Çayır, Demirdere, Güney, Çamlıca
Açıklama: GDZ EDAŞ bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Küre, Küçükören, Hamam, Çayır, Demirdere, Güney Ve Çamlıca mahallelerinde su kesintisi yaşanılabilir.
Başlama tarihi: 19/8/2024
Bitiş tarihi: 19.08.2024 saat 09:30 ile 16:00 arasında yaklaşık 6 saat 30 dakika su kesintisi olacaktır.


 

Bakmadan Geçme