23 Nisan pizzası çocuklardan!

İzmir Marriott Executive Chef'inin yönetiminde Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'ndan (EÇEV) çocukların katılımıyla gerçekleşen pizza yapım atölyesinde,...

23 Nisan pizzası çocuklardan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Marriott Executive Chef’inin yönetiminde Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’ndan (EÇEV) çocukların katılımıyla gerçekleşen pizza yapım atölyesinde, keyifli anlar yaşandı. Etkinlik öncesi minikler, İzmir Marriott’ı gezerek otel ekibiyle sohbet etme fırsatı buldular. Yaklaşık 1,5 saat süren pizza yapım atölyesinde ise hem doyasıya eğlendiler hem de ilk şeflik deneyimlerini yaşadılar. Çocuklar, birbirinden lezzetli pizzaları elleriyle hazırladıktan sonra afiyetle tükettiler.

Fırsat eşitsizliğinin olmadığı, bilimsel, yaratıcı, sorgulayıcı ve katılımcı eğitim sistemi ile yetişmiş bireylerden oluşan bir toplum hayaliyle çalışmalarını devam ettiren EÇEV; çağdaş ve evrensel kültür değerleriyle donanmış, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireylerin yetişmesine destek veriyor ve buna yönelik eğitim programlarını hayata geçirerek eğitim sistemine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bu yıl 23 Nisan etkinliklerini EÇEV ile gerçekleştiren ve STK’larla işbirliğini önemseyen İzmir Marriott’ın bundan sonraki etkinliklerinde de önceliği, STK’lar ile eşitsizlikleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabileceği ortaklaşa çalışmalar olacak. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme