28 Ekim Pazartesi Manisa Hava Durumu Raporu

Bugün Manisa'da hava durumu genel olarak parçalı bulutlu geçecek. Ancak Manisalıların gün içi sıcaklık değişimlerine karşı dikkatli olmasında fayda var.

Sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 9 °C civarında ölçülürken, gün içerisinde sıcaklık 25 °C'ye kadar yükselebilecek. Manisa'da hava bugün mevsim normallerine uygun bir sıcaklık aralığında değişkenlik gösteriyor.

Nem oranı ise gün boyunca değişiklik gösterecek. En düşük %28 seviyelerine düşerken, öğleden sonra bu oran %66’ya kadar yükselebilir. Bu durum, özellikle akşam saatlerinde hafif bir nem hissi yaratabilir.

Rüzgar, doğu yönünden saatte 7 km hızla esecek. Rüzgarın hafif olması, dışarıda vakit geçirenler için rahat bir atmosfer sağlayacak.

Gün boyunca güneşli saatlerin yanı sıra, bulutlu dönemler de görülecek. Dışarıda zaman geçirenlerin, özellikle akşam saatlerinde serin bir havayla karşılaşabileceğini unutmaması önemli.

Sonuç olarak, Manisa'da keyifli bir gün geçirmek için uygun hava koşulları mevcut. Dışarıda vakit geçirmek isteyenler, hafif bir mont almayı düşünebilir.

Bakmadan Geçme