'3. Dikili Kitap Günleri' etkinliği düzenlendi

Söyleşiye, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri Deniz Yücel, Murat Bakan, Ensar Aytekin ve Özgür Karabat...

Söyleşiye, CHP Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri Deniz Yücel, Murat Bakan, Ensar Aytekin ve Özgür Karabat katıldı. Ülke gündemine dair görüşlerini paylaşan siyasetçiler, yerel yönetimlerin genel siyasetle olan ilişkisini ve önemini vurguladı.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliği, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Altan İnanç, Bergama Belediye Başkanı Tanju Çelik, Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur, 6 Eylül Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı, ilçe yönetimi, Dikili Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Söyleşi sonrasında plaket takdiminde bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, şunları söyledi: “3. Dikili Kitap Günleri’nde ülkemizin değerli edebiyatçılarını, aydınlarını ve siyaset insanlarını buluşturmaya devam ediyoruz. Bu akşam partimizin dört değerli Genel Başkan Yardımcısını sizlerle buluşturduk. Yerel ve ülke siyasetine yönelik birbirinden değerli görüşlerini, önerilerini bizlerle paylaştılar. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve tüm yol arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sayesinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde 400’ün üzerinde belediye kazandık. Yerel yöneticiler olarak bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Yılmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışarak genel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacağız. Artık biz şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyoruz. Bu şarkıyı da yapılacak ilk genel seçimlerde hep birlikte söyleyeceğiz.”

Dikili Kitap Günleri, edebiyat ve siyaset dünyasını bir araya getirerek, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmeye ve yerel demokrasiyi güçlendirmeye devam ediyor.

HÜSNİYE SEVAL ACUN 

Bakmadan Geçme