3 gün aradan sonra tekrar meydanlarda

Katıldığı bir canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 dakikalık aranın ardından midesini üşüttüğünü söyleyerek seyircilerden helallik...

3 gün aradan sonra tekrar meydanlarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıldığı bir canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 dakikalık aranın ardından midesini üşüttüğünü söyleyerek seyircilerden helallik istemişti. Bu gelişme sonrası Cumhurbaşkanı’nın programları iptal edilmiş ve istirahat edeceği belirtilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erdoğan’ın rahatsızlığı hakkında son durumu belirterek “Sağlık durumu gayet iyi. Geçirmiş olduğu gastrointestinal enfeksiyonunun etkisi azalmış durumda” sözlerini kullandı. Çalışmalarını ofisinden canlı bağlantılar ile sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yeniden meydanlara iniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 11.00’de önce Atatürk Havalimanı’nda organize edilen TEKNOFEST’i ziyaret edecek. Saat 13.00’de ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşecek. Bu programlar sonrası ise saat 15.30’da Gündoğdu Meydanı’nda İzmir mitingine katılım sağlayacak. İzmir’deki Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışını da Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

 (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme