• Haberler
  • İzmir
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu ulaşım ücretsiz mi? 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu ulaşım ücretsiz mi? 

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında toplu ulaşımda yüzde 50 indirim uygulayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında toplu ulaşımda yüzde 50 indirim uygulayacak. Bayram coşkusunu gönüllerince yaşamak isteyen İzmirliler için kent içi toplu ulaşımda çeşitli indirimler ve ücretsiz hizmetler sunulacak.

İzmirlilerin bayram süresince indirimli toplu ulaşım hizmetlerinden faydalanabilmesi için 30 Ağustos’ta ücretsiz olarak kullanabilecekleri araçlar; ESHOT, İZULAŞ, İZTAŞIT, İZDENİZ, İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı' nda gerçekleştirilecek seferler, yüzde 50 indirimli olacak. Bu kurum ve kuruluşların seferleri, Zafer Bayramı dolayısıyla yüzde 50 indirimli olarak gerçekleştirilecek. İzmirliler, indirimli seferlerden faydalanarak bayramı rahat ve ekonomik bir şekilde kutlayabilecekler.

İZBAN ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET EDECEK 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD ortaklığıyla işletilen İZBAN seferleri, Cumhurbaşkanlığı kararı gereğince 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tamamen ücretsiz olacak. Bu uygulama, İzmirlilere bayram süresince ücretsiz ulaşım imkanı sunacak.

İzmirlilerin bayram coşkusunu daha da keyifli bir hale getirebilmesi için yapılan bu indirim ve ücretsiz hizmetlerin detaylarına, toplu ulaşım araçlarının resmi web sitelerinden veya uygulamalarından ulaşılabilir.


 

Bakmadan Geçme