𔄞’da 6 yaparsak şampiyon oluruz”

Fenerbahçe’nin sevilen genç yıldızı Arda Güler bazı açıklamalar gerçekleştirdi. Güler konuşmasında, 𔄚 gün sonra maçımız var....

𔄞’da 6 yaparsak şampiyon oluruz”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe’nin sevilen genç yıldızı Arda Güler bazı açıklamalar gerçekleştirdi.

Güler konuşmasında, “2 gün sonra maçımız var. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Benim için böyle bir ortamda bulunmak çok büyük bir deneyim ve tecrübe. Ligde 6 maçımız var. Maç maç bakıp, her iki kulvarda da elimizden geleni yapmak istiyoruz. İki hedef için de istekliyiz. Eminiz ki, her maçımızı kazanırsak hem ligi hem kupayı kazanırız. Rakiplerimiz puan kaybedecek. 6’da 6 yaptığımız takdirde inşallah şampiyon oluruz. Son dakikalarda gelen goller bizi çok mutlu ediyor ama buna alışmamamız gerekiyor ki taraftarlarımız rahat rahat maç izlesinler, biz de rahat rahat oynayalım. Aynı zamanda bu bizim ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösteriyor. Hepimizin büyük karakter ortaya koyduğunu gösteriyor. Bunun için de ayrıca mutluyuz. Gollerden sonraki sevinçler her şeyi özetliyor. Ne kadar inandığımızı gösteriyor. Son ana kadar mücadelemize devam edeceğiz. İnşallah şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’de son 6 maçlarının kaldığını yineleyen genç yetenek, “Her maça final gözüyle bakıyoruz. Böyle baktığımız için de bazen son dakika golleri geliyor. İnanıyoruz, inşallah hedefe ulaşacağız. Beşiktaş maçı bizim için zor maçtı. O mağlubiyet üzücü oldu ama ondan sonra büyük takım gibi reaksiyon vermemiz gerekiyordu ve son oynadığımız maçlar bunun göstergesi. Takım içinde inanç çok konuşuluyor. Önce bizim inanmamız lazım. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu inancı sürdürürsek, yapacağımıza inanıyoruz. İnanırsak ve inancımızı saha içinde gösterirsek, bence en kilit nokta bu. Başakşehir maçı hak ettiğimiz bir galibiyetti ve sonrasında herkes çok mutluydu. Son dakika golüyle de bu mutluluğumuz katlandı” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme