• Haberler
  • Genel
  • MHP lideri Bahçeli: Depremin vurduğu 10 ilde milletimle tek yürek olacağım

MHP lideri Bahçeli: Depremin vurduğu 10 ilde milletimle tek yürek olacağım

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 ilde yardım faaliyetleri yürüten AHBAP ve Babala TV ekibini eleştirdi. Bölgeye yapılan yardımların resmi kurumlar aracılığıyla sağlanması gerektiğini belirten Bahçeli, “Devleti bir kenara itip ahbap çavuş ilişkisi içinde yardım toplanması bizim nazarımızda yanlıştır. Devletin yetişemediği ne vardır ki ‘Ahbapcılar’ ve ‘Babalacılar’ kanat çırpmaktadır?” diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli: Depremin vurduğu 10 ilde milletimle tek yürek olacağım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Felaketin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen deprem bölgesine gitmemesi ve sessizliğiyle ilgili eleştirilere de yanıt veren Bahçeli, “‘MHP nerede?’ diyenleri ciddiye alıp cevap vermeyeceğim” dedi. Ayrıca Bahçeli, deprem bölgelerini ziyaret edeceğini açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyükülüğündeki iki büyük depremin vurduğu 10 ilde yardım alışmaları yürüten AHBAP ve Babala TV ekibini eleştirdi. “Devletin yetişemediği ne vardır ki Ahbapcılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır?” şeklinde konuşan Bahçeli, “Bu sahtekarların artık TV’lerde yer almaması lazımdır” dedi.

Deprem felaketinin dokuzuncu gününde, bölgeleri ziyaret etmediği ve sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere yanıt veren Bahçeli, “‘MHP nerede?’ diyenleri ciddiye alıp cevap vermeyeceğim ancak yine de bir hatırlatma yapmadan geçemeyeceğim; biz her yerdeyiz” diye konuştu. ‘Depremle ilgili gelişmeleri Ankara’dan takip ettiğini ifade eden Bahçeli, “Şimdi vakit yollara düşme vaktidir. Depremin vurduğu 10 ilde milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım” şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme