• Haberler
  • Genel
  • 8-9 Nisan'da kargolar açık mı? 8 Nisan 2024 PTT çalışıyor mu?

8-9 Nisan'da kargolar açık mı? 8 Nisan 2024 PTT çalışıyor mu?

Ramazan Bayramı yaklaşırken, kargo firmalarının hizmet verip vermediği araştırılıyor. Kargo hizmetlerinin çalışma durumuna ilişkin bilgi sahibi...

Ramazan Bayramı yaklaşırken, kargo firmalarının hizmet verip vermediği araştırılıyor. Kargo hizmetlerinin çalışma durumuna ilişkin bilgi sahibi olmak önemli bir konu haline geliyor. 8-9 Nisan itibariyle başlayacak olan resmi tatil dolayısıyla 10-11-12 Nisan tarihlerinde kargo hizmetlerinde belli başlı değişiklik söz konusu olabilmektedir.

Kargo bekleyenler, gönderilerinin durumu hakkında bilgi almak için kargo firmalarının müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek bayramda kargolar açık mı araştırıyorlar. Peki 8 9 Nisan kargolar çalışıyor mu, bugün PTT çalışıyor mu ,dağıtım olacak mı? İşte detaylar…

8 NİSAN 2024 KARGOLAR AÇIK MI?

Haber

Resmi tatil henüz başlamamıştır ve kargo şirketleri genellikle normal çalışma düzenlerini sürdürmektedirler. Bu nedenle, Pazartesi günü kargoların açık olacağı ve dağıtımın gerçekleşeceği öngörülebilir.

8 Nisan Pazartesi günü kargo hizmetlerinin çalışacağı ve dağıtımın yapılacağı beklenmektedir. Ancak, bayram öncesinde kargo durumu hakkında güncel bilgi almak için kargo firmalarının resmi iletişim kanallarını takip etmek önemlidir. Böylece, gönderilerinizin durumu hakkında doğru bilgilere sahip olabilirsiniz.

8 9 Nisan’da kargoların çalışma duruma ilişkin detaylar araştırılıyor. MNG Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo PTT Kargo bayramda açık mı internette en çok araştırılan konulardan biridir.

Arife günü öncesindeki 8 Nisan Pazartesi’nin idari izin sayılması ile birlikte  bayram tatil 9 gün oldu. Pazartesi kargolar açık mı? 8 Nisan kargolar çalışıyor mu, PTT Kargo, Sürat Kargo, Aras Kargo, MNG Kargoda dağıtım olacak mı?

BUGÜN KARGOLAR AÇIK MI? PTT KARGO AÇIK MI?

Haber

9 günlük idari izin çerçevesinde kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Normalde kargo şirketleri çalışacak öte yandan PTT kargo ve şubeleri devlet kurumu olduğundan dolayı 8-9 Nisan’da hizmet veremeyecek. Kargo firmalarının müşteri hizmetlerine bağlanarak bayram öncesinde teslimat yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor.

PTT YARIN ÇALIŞIYOR MU VE BAYRAMDA AÇIK MI?

Haber

PTT Kargo Pazartesi günü tam gün ve Arefe günü ise yarım gün çalışmaktadır. PTT, bayramda ise hizmet vermeyecek. PTT’nin çalışma günü 15 Nisan Pazartesi günü olacak.

Arefe günü kargo göndermek isteyen yada kargo bekleyen vatandaşların PTT’nin kapalı olmasından kaynaklı söz konusu işlemlerin bir sonraki iş günü olan Cuma günü gerçekleşeceği bildirilmektedir.

PTT üzerinden isme özel olarak gelen havaleler, arefe günü öğle saatine kadar ve 15 Nisan Pazartesi günü itibariyle çekilebilecek.

Haber

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

Ramazan Bayramı Arefesi – 9 Nisan Salı

Ramazan Bayramı 1. Gün – 10 Nisan Çarşamba

Ramazan Bayramı 2. Gün – 11 Nisan Perşembe

Ramazan Bayramı 3. Gün – 12 Nisan Cuma

SAMİME EKTİR

Bakmadan Geçme