• Haberler
  • Ekonomi
  • A101'de yüzde 40 ile başlayan indirim haftasını kaçırmayın!

A101'de yüzde 40 ile başlayan indirim haftasını kaçırmayın!

Türkiye'nin en çok tercih edilen marketlerinden biri olan A101, Ekim ayına damga vuran muhteşem bir indirim kampanyasıyla merhaba dedi!

28 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak bu çarpıcı indirim fırsatları, alışveriş tutkunlarını sokaklara dökecek.

İndirimler, 28 Eylül Cumartesi günü tüm ağız bakım ürünlerinde %40'lık dev bir indirimle başladı! Bu indirim haberi, ağız bakımına önem veren herkesin yüzünü güldürdü. Ardından gelen günlerde ise indirim fırtınası hız kesmeden devam etti.

29 Eylül Pazar günü hijyenik pedlerde %40 indirim ile başlayan kampanya, 30 Eylül Pazartesi günü çayların %10 indirimle satışa sunulmasıyla devam etti. Alışverişseverler için bu fırsatlar, tam anlamıyla bir tasarruf rüzgarı yarattı!

Bugün, 1 Ekim 2024 Salı günü ise gözler meyve sularında! A101 marketlerinde tüm meyve sularına %20 indirim uygulanıyor. Taze ve sağlıklı içecek arayışında olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat!

A101'de yüzde 40 ile başlayan indirim haftasını kaçırmayın!

2 Ekim Çarşamba günü, büyük bir indirim daha geliyor! Tüm salçalarda %15 indirim uygulanacak. Evinizin vazgeçilmezi olan salçalar için bu fırsatı kaçırmayın!

3 Ekim Perşembe günü, hijyenik temizlik için bir başka fırsat kapınızı çalacak! Tüm çamaşır suyu ve yüzey temizleyicilerde %30 indirim uygulamasıyla ev temizliği artık çok daha uygun fiyatlarla!

Ve son olarak, 4 Ekim Cuma günü haftanın en merakla beklenen indirimlerinden biri gerçekleşecek! Tüm yumurtalar, %15 indirimle A101 raflarında yer alacak. Kahvaltı keyfini ucuza yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat!

Unutmayın! Tüm bu indirimler sadece 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli. Bu muhteşem fırsatları kaçırmamak için A101 marketlerine koşun ve alışverişin tadını çıkarın! İndirimlerle dolu bir Ekim ayı sizleri bekliyor!

Bakmadan Geçme