• Haberler
  • İzmir
  • AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), yaz sezonunu geride bırakarak sonbaharı çeşitli sanat etkinlikleriyle karşılıyor.

Eylül ayı boyunca düzenlenecek sergi ve konserlerle sanatseverlere keyifli anlar yaşatmayı hedefleyen merkez, bu dönemde dikkat çekici programlar sunuyor.

Lords Of The Sound Konseri

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

AASSM’nin sonbahar etkinlikleri kapsamında, 10 Eylül saat 20.00’de Lords Of The Sound konseri gerçekleştirilecek. Konser, AASSM Büyük Salon’da yapılacak ve Yakobenchuk Nazar’ın yönetimindeki senfoni orkestrası, ünlü film müziklerini dinleyicilere sunacak. Konserde Hans Zimmer’in müzikleri arasında Dune, Spider-Man 2, The Dark Knight, Interstellar, Gravity, Sherlock Holmes, Angels & Demons, The Da Vinci Code, Pearl Harbor ve Gladiator gibi film müzikleri yer alacak. Biletler u-concert.com adresinden temin edilebilir.

Zeytin Altında SAZduo Konseri

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

24 Eylül Salı günü saat 20.30’da, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi bahçesinde bulunan asırlık zeytin ağacının altında SAZduo konseri düzenlenecek. Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşlerin sahne alacağı bu ücretsiz etkinlikte, bağlama ezgileri dinleyicilere sunulacak. SAZduo, müziği ayakları toprağa basan, duyguları ve aklı evrensel bir şekilde ifade eden bir deneyim olarak tanımlıyor.

Monica Molina Konseri

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

İspanyol müziğinin sevilen isimlerinden Monica Molina, 25 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de AASSM’de sahne alacak. Molina, De Cal Y Arena, Mariposas ve Vuelvo a Casa gibi popüler şarkılarını seslendirecek. Konserin biletleri, 4 Eylül itibarıyla kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Konak Vapur İskelesi gişelerinden temin edilebilir. Bilet fiyatları ise 1000 TL, 800 TL ve 500 TL olarak belirlenmiştir.

Sergiler

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

AASSM’de eylül ayında üç önemli sergi sanatseverlerle buluşacak:

Soyut Hikayeler ve Kırılmalar: İnci Çokneşeli’nin resim sergisi, 3-29 Eylül tarihleri arasında AASSM'nin üst katındaki Doğu Galeri’de sergilenecek. Sergi, soyut hikayeler aracılığıyla umut ve neşeyi simgeliyor. Sergi, hafta içi ve cumartesi günleri 09.30-17.30, pazar günleri ise 12.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

Sıcakta: Işık Deniz Bayazıt’ın “Sıcakta” adlı sergisi, 4-29 Eylül tarihleri arasında AASSM’nin üst katındaki Batı Galeri’de sergilenecek. Sergide, fauvizm ve büyülü gerçekçilikten ilham alınarak oluşturulan kolajlar yer alıyor. Haftaiçi ve cumartesi günleri 09.30-17.30, pazar günleri ise 12.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

Ana Tanrıça ve Anadolu Efsaneleri: Nodira Güçsav’ın küratörlüğünü üstlendiği sergi, 5-25 Eylül tarihleri arasında AASSM’nin alt katındaki galeride sergilenecek. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 45 sanatçının katıldığı sergide, ana tanrıça ve Anadolu efsaneleri çeşitli sanat dallarında işleniyor. Sergi, hafta içi ve cumartesi günleri 09.30-17.30, pazar günleri ise 12.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

AASSM, Sonbaharı sergi ve konserlerle karşılıyor

Sonbahar dönemi etkinlikleriyle İzmirli sanatseverler, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde kültürel ve sanatsal bir şölen yaşama fırsatı bulacak.

Bakmadan Geçme