• Haberler
  • Dünya
  • ABD Kongre Binası’nda skandal: Senatör Yardımcısı cinsel ilişkiyi filme aldı, görevden alındı

ABD Kongre Binası’nda skandal: Senatör Yardımcısı cinsel ilişkiyi filme aldı, görevden alındı

Başkent polisi, Yargı Komitesi’nin duruşma salonunda çekilen iddia edilen cinsel içerikli görüntüleri ‘haberdar olduklarını’ belirtti ve...

Başkent polisi, Yargı Komitesi’nin duruşma salonunda çekilen iddia edilen cinsel içerikli görüntüleri ‘haberdar olduklarını’ belirtti ve soruşturma başlattıklarını açıkladı. Maryland Senatörü Ben Cardin’in ofisinden yapılan açıklamada, Maese-Czeropski’nin artık ABD Senatosu’nda görev almadığı vurgulandı.

Maese-Czeropski ise iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı: “Geçmişteki bazı davranışlarım kötü kararlara yol açsa da işimi seviyorum ve işyerime asla saygısızlık etmem. Eylemlerimi aksini ima edecek şekilde nitelendirmeye yönelik her türlü girişim uydurmadır ve bu konularda hangi yasal seçeneklerin mevcut olduğunu araştıracağım.”

Söz konusu duruşma salonu, 11 Eylül komisyonu duruşmalarına ev sahipliği yapmış ve eski FBI direktörü James Comey’in 2017’de Donald Trump hakkındaki ifadesini burada vermişti. Trump yönetiminde yer almış bazı isimlerin Rusya bağlantıları ile ilgili iddiaları soruşturan Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) Başkanı James Comey, Trump tarafından görevden alınmıştı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme