• Haberler
  • Siyaset
  • Abdül Batur: Beni aday gösterirlerse en yüksek oyu alırım

Abdül Batur: Beni aday gösterirlerse en yüksek oyu alırım

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye Başkan aday adayları,...

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye Başkan aday adayları, CHP Ödemiş İlçe teşkilatı ve partililer ile buluşan Batur, açıklamalarda bulundu.

CHP’nin yeni bir değişim içinde olduğunu, kazanılan dinamizm ile umutların yeşerdiğinden bahseden Batur,  “249 Belediyemiz var, 11 Büyükşehir var. Bu sayıları artırmamız lazım. Eğer kazanamazsak, mevcut iktidarın planları var, anayasa değişikliği gibi. Bu süreçte başarılı olmak mecburiyetindeyiz.” İfadelerini kullandı.

Haber

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur 

“TECRÜBEME GÜVENİYORUM”

“Belediyeci olarak doğdum ve öyle devam ediyorum” diyen Abdül Batur, “1994 yılında İZBETON şirketinin kurucu genel müdürüyüm. 99 yılında Narlıdere’de doğduğum büyüdüğüm ilçeye Belediye Başkanı oldum. En önemli işlerden bir tanesi kentin en önemli sıkıntısı olan, kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalardır. 2019 yılında Konak Belediyesi Başkanı oldum. Bu dönemde verdiğimiz en büyük söz kentsel dönüşümdü. Narlıdere’de yaptığımız başarılı hizmetleri Konak’ta da devam ettirdik. Belediyecilik yaparak öğrenilen bir olay. Bu konuda tecrübeme güveniyorum. Her türlü alt yapıda üst yapıda yapılacak çalışmaları hem belediyeci gözüyle hem mimar gözüyle yapabileceğime inanıyorum. Meclis toplantılarını hiç kaçırmam, sorunları takip ederim. Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığımız projeler İzmir halkında takdir edilen projeleridir. Halkın rahat ulaşabildiği bir başkan olmaya çalıştık. STK’larla, muhtarlarımızla çalışmalarımızı yaptık. Örgütümüzle birlikte iyi ilişkiler içinde çalışarak, çalışmalarımızı vatandaşlara anlatması konusunda yardımcı olması çok önemli. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışı sergileyeceğiz” dedi.

“HAZIRIZ, KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”

9 aday adayı kişi olduklarını vurgulayan Batur, “Hepsi de birbirinden değerli arkadaşlarımız. Hepsine başarılar diliyorum. Genel Merkezimizin değerlendirmesi olacak. Biz hazırız. Biz kendimize güveniyoruz. Kimseyi kırmamaya çalıştık, vatandaşlarla bir arada olmaya çalıştık, bu duygularla çıktık yola. Değerlendirme neticesinde bize görev düşerse ertesi gün kontağı çalıştırıp dümene geçeceğiz.
Başka bir aday tercih edilirse, yine partililik bilinciyle kendim aday olmuş gibi yanında çalışacağım.
Beni aday gösterirlerse en yüksek oyu alırım. Bu duygularla değerli Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza bizi kabul ettiği için, güzel karşılamaları için teşekkür ediyorum, aday adaylara başarılar diyerek, her şey güzel olsun, partimiz, halkımız için güzel olsun diyerek, hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme