• Haberler
  • Spor
  • Abdullah Avcı 2. kez Trabzon’un başına geldi! Kaç kere şampiyon oldu? Abdullah Avcı kimdir? İşte ayrıntılar…

Abdullah Avcı 2. kez Trabzon’un başına geldi! Kaç kere şampiyon oldu? Abdullah Avcı kimdir? İşte ayrıntılar…

Kulüpten yapılan açıklama şöyle “Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık. Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı...

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

“Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzaladık. Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karar sonucu Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüzde görev yaptığı ilk dönemde 1’i Lig ve 2’si Süper Kupa olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan Avcı, Başkanımız Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede hiçbir şart belirtmeden boş sözleşmeye imza atmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza, kulübümüze ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’ya hayırlı olmasını temenni ederiz.”

Abdullah Avcı ise kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mucizeler hep böyle ansızın gelir…” ifadelerini kullandı.

TRABZONA GELDİ 

“Yeni gelmedim, geri geldim. 7 aylık bir süreç. Uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular. Trabzonspor ne çağırıyorsa, burada bulunmak en temel düşüncemiz. Ertuğrul Doğan’a ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz. Kasım 10’da 3 sene olacak aslında. Hep güzel duygular yaşadık. Taraftarımızın katkısıyla beraber en iyisini yapmaya çalışacağız. Burada çok güzel şeyler başaracağız.”

AVCI’NIN EKİBİ

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ekibinde Egemen Korkmaz, Mustafa Sarp, Serdar Keşçi, Caner Erol, Haluk Güngör, Özerk Tufan, Atilla Gayberi ve Mesut Kabahasanoglu’nun yer alması bekleniyor.

BİR KERE ŞAMPİYON OLDU

Abdullah Avcı, 27 Ocak 2021’de Trabzonspor ile 2020 Türkiye Süper Kupası’nı kazandı. 30 Nisan 2022 tarihinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2021-2022 sezonunun bitimine 3 hafta kala Süper Lig şampiyonluğunu kazandı ayrıca  aynı sezon 30 Temmuz 2022 Tarihinde Sivasspor ile oynanan Süper Kupa maçında da galip gelerek kupayı kazandı.

 

 

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme