• Haberler
  • Spor
  • Abdullah Avcı'dan istifa ve taraftar açıklaması

Abdullah Avcı'dan istifa ve taraftar açıklaması

St. Gallen'e penaltılarda elenen Trabzonspor teknik direktör Abcullah Avcı, taraftarların istifa çağrısına cevap verdi.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin St. Gallen takımıyla karşılaştı. 120 dakikası 1-1 sona eren mücadeleyi, penaltılarda 5-4 kaybeden Trabzonspor, Avrupa'ya veda etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, St. Gallen maçı sonrası değerlendirmelerinde, "Zaman zaman baskıları iyi yaptık aslında. Topu kaptığımızda fazla coşku nedeniyle top kayıpları oldu ve rakibi oyuna ortak ettik. İkinci yarı ve uzatma bölümü dahil her şeyi deneyen bir takım vardı. İki maçın bütününe bakınca çok üzüldük. Futbolun içinde bunlar var. Penaltılarla kaybettik." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ, DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Avcı, takımın performansı ve taraftarla ilgili duygusal açıklamalarda da bulundu: "Taraftardan özür diliyoruz. 3 gün sonra bir maç daha var ve toparlanıp lige en iyi şekilde döneceğiz. Taraftarın duygularını anlıyorum ve bununla ilgili bir yorum yapmanın iyi olacağını düşünmüyorum. Bu takım daha iyi bir takım olacak. Bu konuda iddialıyım. Üzgünüz ama yolumuza devam edeceğiz." dedi.

TRABZONSPOR'UN GELECEK MAÇLARI VE HEDEFLERİ

Trabzonspor, Avrupa macerasına veda etmesine rağmen, Süper Lig'de iddialı bir şekilde yoluna devam etmeyi hedefliyor. Abdullah Avcı'nın bu sözleri, taraftarlara yeniden umut verirken, takımın önümüzdeki maçlara nasıl hazırlanacağı merak konusu.

Bakmadan Geçme