• Haberler
  • Genel
  • Acımasızca öldürülen Narin için mezar yapıldı

Acımasızca öldürülen Narin için mezar yapıldı

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için mezar yapıldı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için mezar yapıldı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de ölü olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran için mezar yapıldı. Narin'in cansız bedeni 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde bulundu ve aynı gün defnedildi. Narin'in mezarı, bu süreçte vatandaşların yoğun ilgisi ve ziyaretleriyle dikkat çekiyor.

NARİN’İN MEZARINA ZİYARET AKINI

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın mezarı, 8 gün sonra mermerle kaplandı. Mezarlığa gelen vatandaşlar, Narin için kitap, oyuncak ve çiçek bırakıyor, dua ediyor. Ziyaretçilerin sayısı her geçen gün artıyor.

“ALLAH, HAKKINI BIRAKMASIN”

Bünyamin Budak, Diyarbakır'dan Narin'in kabrini ziyaret etmek üzere geldiğini ve yaşanan acının herkes için derin bir üzüntü yarattığını belirtti. Budak, “Yasin-i Şerif okuyalım dedik; Allah, hakkını bırakmasın. Babam da olsa Allah, hakkını bırakmasın” diye konuştu. 

“TEZ ZAMANDA KAMUOYUNUN ÖNÜNE ÇIKARTILIR”

Mehmet Mehdi Yıldız ise eşiyle birlikte Bismil ilçesinden geldiklerini ve cinayet faillerinin bir an evvel bulunarak ceza almalarını istediğini vurgulayarak, “Evlatlarımız var, yüreğimiz hafiflesin diye Narin kızımızın kabrini ziyarete geldik. Bunu yapanlar inşallah tez zamanda kamuoyunun önüne çıkartılır, 80 milyonun yüreğine su serper. İnşallah cezalarını çekerler” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme