• Haberler
  • Magazin
  • Acoustic Sessions ve Casanova yeni versiyonlarıyla yakında

Acoustic Sessions ve Casanova yeni versiyonlarıyla yakında

Sony Music, Çağan Şengül ve Sefo'nun yeni projelerini müzikseverlerle buluşturuyor. Çağan Şengül dört şarkısını akustik formatta yeniden düzenlerken, Sefo Casanova'ya remix yaptı

Sony Music bünyesinde müzik çalışmalarını sürdüren iki sanatçı, yeni albüm ve tekli çalışmaları için stüdyoya girdi. Yeni çalışmalar yakında müzik marketlerde ve müzik platformlarında olacak.

Son zamanların başarılı isimlerinden Çağan Şengül, popüler hitlerini akustik formatta yeniden seslendirdiği yeni projesini müzikseverlerle buluşturuyor. “Telafi,” “Bana Artık Şarkı Yazdırma,” “Feryat Figan” ve “Yokmuş Sevenim Senden Önce” adlı dört sevilen şarkısını akustik formatta bir araya getirdiği EP’sini, yeni albümünden önce dinleyicilere sunuyor.  Duygusal söz ve melodilerin sahibi Çağan Şengül’e parçaların akustik düzenlemelerinde de Burak Bedirli eşlik ediyor. 

EP’nin ilk üç parçasının canlı akustik performans videoları geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve yetenekli sanatçı izleyenlerden tam puan almayı başarmıştı. EP’nin son şarkısı “Yokmuş Sevenim Senden Önce”nin akustik performans videosu yayınlanırken tüm canlı performans kayıtları ise 30 Ağustos itibarıyla tüm dijital platformlarda Sony Music Türkiye etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

SEFO’DAN SEVİLEN PARÇA CASANOVA’YA REMIX VERSİYON!

Milyonlarca dinleyiciye ulaşan ve bu yazın en çok konuşulan müzisyenleri arasında yer alan Sefo, başarısını sürdürmeye devam ediyor. Temmuz başından bu yana yoğun bir turne programı içinde olan sanatçı, aynı zamanda müzik üretimine de hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası arenada da adını duyuran Sefo, dünyaca ünlü rap, reggae ve soul müziğin sevilen ismi Soolking ile aynı projede buluşuyor. Soolking'in milyonlarca dinlenen parçası "Casanova," Sefo remix versiyonuyla yeniden hayat buluyor. Bu iş birliğiyle müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunan ikilinin, birlikte yayınladığı “Casonova Sefo Remix” bugün itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında!

Bakmadan Geçme