• Haberler
  • Spor
  • Acun Ilıcalı'dan taraftara mesaj: Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz!

Acun Ilıcalı'dan taraftara mesaj: Aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz!

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu! Ilıcalı, 2 gün içinde çok önemli açıklamalarda bulunacaklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fenerbahçe’de galibiyetin sevincinin yanı sıra, maçta yaşanan bazı tartışmalı pozisyonlar gündeme damga vurdu. Maçın ardından konuşan Acun Ilıcalı, Türkiye’de futbol adına “garip şeyler” yaşandığını belirterek, çok yakında önemli açıklamalar yapacaklarını duyurdu.

“Aynı Filmin Oynanmasına İzin Vermeyeceğiz”

Antalya’daki sıcak hava koşullarına rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Ilıcalı, takımın performansından memnun olduklarını ifade etti. Ancak maçta yaşanan bazı garipliklere de dikkat çeken Ilıcalı, “Türkiye’de şu anda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız rahat olsun, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Sıcağı sıcağına değerlendirme yapmadan, önümüzdeki 1-2 gün içerisinde detaylı açıklamalar yapacağız” dedi.

“Gariplikleri TFF ile Paylaşacağız”

Ilıcalı, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) güven duyduklarını, ancak yaşanan gariplikleri onlarla paylaşacaklarını vurguladı. “Bugün olanları herkes gördü. Net bir penaltı pozisyonunun incelenmemesi, VAR incelemelerinin bazı maçlarda hızlıca yapılması, bazı maçlarda ise uzun sürmesi dikkat çekici. Bu durumu TFF ile paylaşacağız, videoları ileteceğiz ve hep birlikte pozisyonları inceleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Asbaşkanı, ayrıca bu tip tartışmaların takımın moralini bozamayacağını ve herhangi bir mağlubiyet durumunda bile Fenerbahçe’yi yıpratmaya çalışanların hedeflerine ulaşamayacağını sözlerine ekledi. Ilıcalı’nın açıklamaları, Fenerbahçe camiasında büyük merak uyandırdı.

Bakmadan Geçme