Acun Ilıcalı evleniyor mu?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 25 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmeye hazırlanıyor.

Çiftin düğün hazırlıkları hızla devam ederken, Muğla’daki bir otelin tüm odalarını kapattıkları öğrenildi.
Acun Ilıcalı’nın, düğün için Muğla’daki otelin tamamını kiraladığı ve misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için detaylı hazırlıklara başladığı belirtiliyor. Ilıcalı'nın, düğün için otelle görüşmelerini sürdürdüğü ve her şeyin mükemmel olması için şimdiden talimat verdiği ifade edildi.

Geçtiğimiz yıl Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününde sürpriz bir parti organize eden Acun Ilıcalı'nın, bu özel günde nişan teklifinde bulunduğu düşünülüyor. Ilıcalı, doğum günü kutlamasında “Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun.” sözleriyle duygularını ifade etmişti. Ayrıca, Altunkaya'nın doğum gününde paylaştığı fotoğraflarda yüzük detayının uzun süre konuşulduğu biliniyor.
Acun Ilıcalı, bu evlilikle birlikte dördüncü kez nikah masasına oturacak. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile gerçekleştiren Ilıcalı’nın bu birliktelikten Banu adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini Zeynep Yılmaz ile yaparak Leyla ve Yasemin isimli iki kızı dünyaya geldi. Ilıcalı, son olarak 2017’de Şeyma Subaşı ile evlenmiş, bir yıl sonra boşanmıştır. Bu evlilikten de Melisa adında bir kızı bulunmaktadır.


 

Bakmadan Geçme