ADD Foça Şubesi'nden yaza merhaba

Foça Belediyesi Karakum Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı Yaza Merhaba etkinliğine Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Cumhuriyet...

ADD Foça Şubesi'nden yaza merhaba
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Foça Belediyesi Karakum Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı Yaza Merhaba etkinliğine Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, İyi Parti İlçe Başkanı Bilgin Şahin, Türkiye İşçi Partisi (TİP) İlçe Sorumlusu Orçun Saf, Saadet Partisi, Bağarası Alevi Kültür Derneği, Eğitim-İş Sendikası ve Kent Konseyi temsilcileri, bazı muhtarlar ile ADD Foça Şubesi üyeleri katılım gösterdi.

ADD Foça Şubesi Başkanı Ali Altunbahar gerçekleştirdiği etkinlik açılış konuşmasında faaliyetleri arasında yer alan öğrencilere burs sağlama konusuna ağırlık verdi. Ali Altunbahar; “İlçemizden çeşitli okullarda öğrenim gören öğrencilerimize burs sağlamak en önemli çalışmalarımızdan biri. Geleceği gençlerin inşa edeceğinin bilincindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yol göstericiliğinde eğitimli gençler yetiştirmek için üyelerimizin ve vatandaşlarımızın destekleri çok önemli boyutlardadır. Sağlanan burs sayısını her yıl arttırmak daha çok gencimize burs sağlamak için bu tür etkinliklerden de yararlanıyoruz. Bugün buradaki 250’yi aşkın katılımcımız bize ve onlara umut olmuş, gelecek yıl sağlayacağımız burslar için kaynak sağlamıştır. Hepinize çok teşekkür ederim” ifadelerini kurdu.

Haber

Bazı burslu öğrenciler ve gençlik kolu üyelerinin coşkulu konuşmaları sonrasında bazı konuk siyasi parti ve STK ilçe başkanları da söz alarak ADD Foça Şubesinin burs faaliyetine desteklerini belirttiler.

Tesisin dışına da taşan konuklarla üyeler, etkinlik çerçevesinde düzenlenen çeşitli aktivitelere katılarak hem eğlendiler, hem de burslu öğrenciler için kaynak sağladılar. (M.T.)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme