Adnan Koç’tan yaz esintili yeni şarkı: Tanrım

Adnan Koç’tan yaz esintili yeni şarkı ‘Tanrım’ müzikseverlerle buluştu. Popüler müziğin güçlü yorumcularından olan Koç’un bu...

Adnan Koç’tan yaz esintili yeni şarkı ‘Tanrım’ müzikseverlerle buluştu. Popüler müziğin güçlü yorumcularından olan Koç’un bu yeni teklisi, Kılavuz Medya etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Şarkının söz ve müziği, Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Zekai Tunca’ya ait olup, aranjesi Efe Özgenel tarafından yapıldı.

Yaklaşık 20 yıldır sahnelerde olan Adnan Koç, ‘Tanrım’ şarkısının video klibinde de oldukça renkli ve enerjik bir performans sergiliyor. Yönetmenliğini İmre Haydaroğlu’nun üstlendiği klipte, Koç’a üç dansçı eşlik ediyor ve Koç’un oyunculuk yetenekleri de ön plana çıkıyor.

Müzik çalışmalarına ve konserlerine hız kesmeden devam eden Adnan Koç, aynı zamanda büyük gişe başarısı yakalayan Siccin serisinin 7. filminde Orhan karakteri ile beyazperdede de yer aldı.

Nisan ayında Halil İbrahim Ceyhan’ın ‘Be Zalim’ adlı şarkısıyla beğeni toplayan Koç, Ekim ayı başında yeni şarkısıyla yine dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni şarkı ‘Tanrım’ı dinlemek için: YouTube’da İzle

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme