AK Parti Gaziemir'de coşku dolu kongre

Mevcut Başkan İsmail Yaşadı'nın tek aday olarak girdiği AK Parti Gaziemir İlçe Kongresi, Bizim Bahçe Kır Düğün Salonu'nda şölen havasında gerçekleşti.

AK Parti İzmir’de ilçe kongreleri heyecanı tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti Gaziemir'de mevcut Başkanı İsmail Yaşadı’nın tek aday olarak girdiği kongre, Gaziemir Bizim Bahçe Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

İlçe kongresinde; AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar ve Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, delegeler, parti üyeleri ve gazeteciler de yer aldı.

Kongrenin divan başkanlığını ise AK Parti İzmir İnsan Hakları Başkanı Halit Aydın Kayacan yaptı. 

Kongrenin açılış konuşmasını, kongreye videolu mesaj olarak gönderen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

AK Parti Gaziemir'de coşku dolu kongre

COŞKU DOLU KONGRE

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kongreyi onlarca Gaziemirli ellerinde Türk bayrakları ile takip etti.

 AK Parti’nin her kongreyle daha da güçlendiğini ve hizmet aşkıyla büyüdüğünü söyleyen Parti Gaziemir İlçe Başkanı İsmail Yaşadı, hizmet aşkıyla ülkeyi daha aydınlık geleceğe hazırlamak için mücadele edeceklerini söyledi.

"AK PARTİ OLARAK HER ZAMAN MİLLETİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gaziemir halkının beklentilerinin ve üzerlerindeki sorumluluğun farkında olduklarını söyleyen Başkan Yaşadı,  “Her ne kadar Yerel Seçimlerde hedeflediğimiz sonuca ulaşamamış olsak da Gaziemirli hemşehrilerimizin bize verdiği güçlü destek, çalışmalarımız için büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Her zaman birlikte yol yürümekten onur duyduğum Belediye Başkan Adayımız Deniz Doğan ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaştık. Gittiğimiz her köşe, her kapı, bizlere hemşehrilerimizin güvenini ve desteğini daha da büyüttü. Cumhur İttifakı ortağımız MHP İlçe Başkanı Köksal Koç ve ekibi de bizlere en büyük desteği sağaldı. Aldığımız oy oranı, halkımızın güvenini ve beklentilerini yansıtmaktadır. Biz de bu güvenin ve sorumluluğun bilincinde olarak, muhalefet görevimizi en etkin şekilde yerine getirmeye devam ediyoruz. Meclis üyelerimizle birlikte Gaziemir'in tüm sorunlarını yakından takip ediyor, hemşehrilerimizin taleplerine çözüm üretmek için çalışıyoruz. Önceliğimiz, Gaziemir'de herkesin huzurlu, mutlu ve refah içinde yaşamasını sağlayacak adımları atmaktır. AK Parti olarak, her zaman milletimizin yanında olmaya ve Gaziemir'in daha iyi yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Gaziemir'de coşku dolu kongre

"BU YOLUN HER ANINA GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında omuz omuza mücadeleye devam edeceklerin ifade eden Başkan Yaşadı, “Gençliğimin ilk günlerinden itibaren, Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği altında bu kutlu davanın bir neferi olma şerefini yaşadım. Büyüklerimiz bize sadece yol göstermedi, aynı zamanda gönlümüzü ve aklımızı geliştirip bizi bu davanın birer sadık hizmetkârı haline getirdi. Onların bize olan güveni, aldığımız her nefeste omuzlarımızda taşıdığımız büyük bir sorumluluk oldu. Bizler, bu yolda karşılaşılan zorluklara eyvallah diyenlerdeniz. Gül tarlasında yürürken, ayağımıza batan dikenin acısına aldırmadan hedefe yürüyenlerdeniz. Her an, her yerde, bu davaya hizmet etmek için hazır bekleyen, ne zaman "Kim var?" denilse gözünü dahi kırpmadan "Ben varım!" diyenlerdeniz. Yük almaya, fedakârlık yapmaya hazır bir dava erleri olarak, Cumhurbaşkanımızın yanında omuz omuza mücadele vermeye devam edeceğiz. Ne gelirse başımızın üstünde, bu yolun her anına gönülden bağlıyız” dedi.

"İZİM İÇİN HER KONGRE YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Başkan Yaşadı, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

Unutulmamalıdır ki; AK Parti'nin her kongresi, milletimizin iradesiyle güçlenen ve hizmet aşkıyla büyüyen kadroların yenilendiği, ülkemizin geleceği için tazelendiği kutlu bir süreçtir. Bu kongreler, sadece partimizin değil, aynı zamanda Türkiye'mizin aydınlık yarınlarını inşa etme yolunda attığımız önemli adımlardır. Bizim için her kongre, yeni bir başlangıç, milletimize olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatır. Hizmet aşkımızla, teşkilatımızın güveniyle yol alarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz.
 

 

Bakmadan Geçme