• Haberler
  • İzmir
  • AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Bizi 5 yıl boyunca sokaklarda göreceksiniz!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Bizi 5 yıl boyunca sokaklarda göreceksiniz!

Eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura ve Aziz Kocaoğlu ile yaptığı görüşmelere açıklamasında yer veren Hamza...

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ: Bizi 5 yıl boyunca sokaklarda göreceksiniz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura ve Aziz Kocaoğlu ile yaptığı görüşmelere açıklamasında yer veren Hamza Dağ şu sözleri kaydetti:

Bugüne kadar İzmir’e değer katan Büyükşehir Belediye Başkanlarımızı ziyaret ettik. Burhan Özfatura ve Aziz Kocaoğlu’yla görüşmelerimizi yaptık. Rahmetli Ahmet Piriştina’nın mezarına ziyarette bulunduk. Bir nevi ellerini öpüp hayır duasını aldık. Tecrübelerinden istifade etmek istediğimizi söyledik. Hem İzmir için olan düşüncelerimizi paylaştık hem de onların tecrübelerini aldık. Çünkü çok uzun süreler boyunca, bizim talip olduğumuz makamda olan kişiler… Hem bu 70 günlük süreçte hem de 1 Nisan’dan itibaren Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuz zaman yine onlarla istişareyi sürdüreceğimizi ifade ettik. Çok verimli görüşmeler oldu. Bana maddelerce rapor sunan oldu. Görev döneminde yaşadıklarını anlatanlar oldu.

‘‘İZMİR’İ MARKA YAPACAĞIZ’’

Malumunuz 4 dönem İzmir’imize 4 dönem vekil olarak hizmet ettim. Şimdi de inanıyorum ki dönem vekillik döneminde edindiğim tecrübe, İzmir’in her sokağında, Ankara’da edindiğimiz tecrübe belediye başkanı olarak çok büyük hizmet kazandırmamıza fırsat verecektir. Bundan sonra da tecrübemizi İzmir’e yansıtacağız. Biz bu birlik ve beraberliği nasıl saplayıp gerçekleştirirsek İzmir’e değeri o şekilde sağlayacağımız şüphemiz yok. İzmir’de polemiklerden yorulmuş bir süreç görüyorum. Bizi polemiğin içinde hiçbir zaman göremeyeceksiniz. İzmir markasını dünyaya yaraşır bir hale getireceğiz. Sosyal belediyeciliği 30 ilçemizle beraber İzmir’e sağlayacağız. İzmir’de gerçekleştireceğimiz belediyecilik örnek olacak ve mega projelerimizle İzmir’i marka yapacağız. İzmir artık kendi kronik sorunlarından kurtulacak. İzmir’de zeybeği de halayı da hep beraber oynayacağız. İzmir Körfezi’ne bakarak şarkıları türküleri hep birlikte söyleyeceğiz. Bu inançla yola çıktık. Projelerimizi de önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Önümüzdeki 65 günde değil önümüzdeki 5 yılda da bizi İzmir’in her sokağında her yerde göreceksiniz. Basın mensuplarına sokaklardaki mücadelemizin sonuna kadar açık olduğunu da paylaşmak isterim. Yorulacaksınız, belki şikayet edeceksiniz ancak peşimizden ayrılmamanızı istirham ediyorum.

‘‘MÜCADELENİN KAYBEDENİ OLMAYACAK’’

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada Hamza Dağ’a çıktığı yolda başarılar diledi. Kasapoğlu, ‘‘Türkiye yüzyılının ilk seçimi.  2023 çok özel bir seçimdi. Yüzyılın seçimiydi. Onu büyük bir demokratik olgunlukla, bir demokrasi şöleni olarak gerçekleştirdik. Yeni bir şölene yine birlikte yürüyoruz. İnanıyoruz ki Türkiye kazanacak. İllerimiz kazanacak ve 85 milyon kazanacak. Biliyorsunuz AK Parti olarak Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi bu güzel İzmir için de çok özel bir çalışma gerçekleşti. Bu çalışmanın neticesinde de bu güzel şehri çok iyi bilen, 12 yıl milletvekili olarak, İzmir’in tüm noktalarına, hizmet noktasında büyük bir özveriyle çalışmış enerjisiyle, liyakatiyle çok güzel bir arkadaşımızı, Hamza Dağ Başkanımızı, İzmir için Cumhurbaşkanımız bugün gördüler. Geçen hafta itibariyle İzmir’imize hayırlı olması dileğiyle adaylığını ilan etmiş olduk.  inanıyoruz ki bu sürecin sonunda 31 Mart akşamı bu mücadelenin kaybedeni olmayacak. Öyle bir kazanacağız ki sonunda İzmir kazanacak’’ şeklinde konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından Hamza Dağ, Kemeraltı esnafını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Aysun Güler

Bakmadan Geçme