• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

Saygılı: Türk milleti , Anadolu topraklarında ebedi olarak hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Saygılı, mesajında Türk milletinin 30 Ağustos'ta tarihin akışını değiştirdiğini ve Anadolu topraklarında ebedi olarak hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan ettiğini belirtti. Bu zaferin sadece bir askeri başarı olmadığını, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun ve dirilişinin sembolü olduğunu vurguladı.

Saygılı, mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın milletimizin bağımsızlık ve özgürlük yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın en somut ifadesi olduğunu ifade etti. Türk milletinin istiklal ve istikbal mücadelesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde tüm dünyaya verilen en anlamlı mesaj olduğuna dikkat çekti. Kahraman ordunun, bağımsızlık aşkını ve vatan sevgisini kanıtladığını ve zafere olan inancını tüm dünyaya gösterdiğini söyledi. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." sözüne atıfta bulunarak, Türk milletinin 30 Ağustos'ta tarihin akışını değiştirdiğini ve Anadolu topraklarında ebedi olarak hür yaşayacağını ilan ettiğini tekrarladı.

Başkan Saygılı, zaferin, Türk milletinin bağımsızlık aşkının, birliğinin ve beraberliğinin zaferi olduğunu belirtti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz." sözüne vurgu yaparak, bu büyük zaferin ruhuyla vatanın birliğini ve beraberliğini koruma kararlılıklarını bir kez daha vurguladıklarını ifade etti. 30 Ağustos Zaferi'nin milletimizin iradesine ve bağımsızlık aşkına uzanan ellerin daima karşısında Türk milletinin sarsılmaz direncini bulacağını bir kez daha gösterdiğini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu sağlam temeller üzerinde yükselmeye ve her türlü tehdide karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğini söyledi.

Son olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, zaferin tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla andığını belirtti ve Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dilekleriyle kutlayarak bu anlamlı günün milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini diledi. Saygılı, "Zaferimiz kutlu, milletimiz daim olsun!" ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme