• Haberler
  • Yerel
  • AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan'dan Ticaret Odası ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan'dan Ticaret Odası ziyareti

Ziyarete ev sahipliğini Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Başkanı İbrahim SURAV, Meclis Başkanı Arif BASMACI, Ödemiş Ticaret...

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan'dan Ticaret Odası ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarete ev sahipliğini; Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Başkanı İbrahim SURAV, Meclis Başkanı Arif BASMACI, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Adnan BENGİ gerçekleştirdi.

Ziyarette; şehrin ekonomik potansiyelinin artması ve gelişimi için iş dünyasının talepleri aktarıldı. Ödemiş’in ülke ekonomisine sağladığı katkılar ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, oda olarak hazırlanan ‘ilçe sorunları, sektör sorunları ve ekonomik sorunları’nın yer aldığı rapor sunuldu.

Haber

Mayıs ayında ülke genelinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde İzmir Ak parti 2.Bölge 1.sıra Milletvekili adayı olan Eyyüp Kadir İNAN, Yönetim Kurulu Başkanı ile tanışma ziyaretinde Ödemiş’in kendisi için önem arz ettiğini ve seçildiği takdirde bu bölgeye hizmet gelmesi için elinden geleni yapacağını belirterek, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı İbrahim SURAV’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı İbrahim SURAV ise Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İNAN’ı ağırlamaktan memnun olduğunu dile getirerek, çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diledi. Mayıs ayında yapılacak olan seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennilerinde bulundular. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme