AK Parti İzmir’de bayramlaşma töreni

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde bir bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Gençlik ve Spor...

AK Parti İzmir’de bayramlaşma töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde bir bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, milletvekili adayları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise toplantıya çevrimiçi olarak katıldı.

“Bölücülere, FETÖ’cülere, PKK ve onun yandaşlarına geçit vermeyeceğiz”

Çevrimiçi olarak toplantıya katılan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, aday olmamalarının sorumluluklarını artırdığını belirterek, “Asrın felaketini yaşadık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yoğun çalışmalar yapılıyor. Yaralar sarılmaya çalışılıyor. Yarın bayram. Bayramdan sonra bir bayramımız daha var, o da 14 Mayıs’ta. 14 Mayıs, demokrasi bayramı ve milli iradenin sandığa yansıyacağı bayram. 14 Mayıs seçimi bizim 16. seçimimiz. Ancak bunu diğerlerinden ayıran bir durum var. 14 Mayıs seçiminde hepimizin bildiği gibi bölgemiz üzerinde, topraklarımız üzerinde emperyal hedefleri olanlar karşımızdaki rakiplerle tam işbirliği içinde. Bunu iyi bilmemiz lazım. Bu seçim aynı zamanda bölücü terör örgütünün meşrulaştırılmaya çalışıldığı, bölücü terör örgütünün iktidara ortak yapılmaya çalışıldığı seçimdir. 40 bin şehidimiz var. Bu şehitlerimizin ruhunu incitmeden seçimlerde kanımızın son damlasına kadar İzmir’in altını üstüne getirerek halkımız ile paylaşacağız. FETÖ’yü meşrulaştırmaya çalışan karşı ittifak ile yaptığımız bir seçim var. Uyanık olmamız lazım. Kuruluş ve kurtuluşumuzun şehrinde, İzmir’de bölücülere, FETÖ’cülere, PKK ve onun yandaşlarına geçit vermeyeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla tekrar iş başına getireceğiz” dedi.

Haber

“Seçmen, CHP’ye İzmir’in çantada keklik olmadığını gösterecek”

Gençlik ve Spor Bakanı ve aynı zamanda AK Parti İzmir Milletvekili adayı olan Mehmet Muharrem Kasapoğlu şunları söyledi: “Türkiye’nin aydınlığı son 21 yılda nasıl yükseldiyse, 14 Mayıs’ta da sizlerin omuzlarında bir gurur dalgası ile yükselecektir. 6 Şubat, gerçekten bizim için çok zor bir süreçti. Ramazan ayında depremzedelerimizle birlikteydik, yurtlarımızda vatandaşlarımızı barındırdık, iftar sofralarında onlarla birlikteydik ve Ramazan’ın dayanışma iklimini onlarla birlikte yaşadık. Şu anda bir seçim sürecindeyiz ve bu seçim çok önemli bir yol ayrımıdır. Türkiye’nin kazanımları için önemli bir yol ayrımıdır. Karaburun’dan Bozdağ’a, Karabağlar’dan Kiraz’a kadar, bu coşku İzmir’de yayılacaktır. İzmir, 14 Mayıs’ta öyle bir mesaj verecektir ki, 81 il imrenerek bakacaktır. 14 Mayıs, İzmir’in çantada keklik olmadığını gösterecektir. ‘Ben ceketimi koysam seçtiririm’ diyenlere en güzel cevabını verecektir. 14 Mayıs’ta İzmir ve Türkiye’de demokrasinin ve milli iradenin bayramını kutlayacağız. İzmir’de statükoyu yıkmanın, yeni bir bayramın başlangıcını kutlayacağız. 14 Mayıs’ta İzmir’de çok farklı bir şey yapacağız ve ezberleri bozacağız.”

Haber

“İç ve dış mihraklar türlü türlü oyun oynuyor”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile ilerlediklerini belirterek, liderlerinin ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda doğru zaman, doğru adım anlayışı ile Türkiye Yüzyılı’nı başlattıklarını söyledi. Ancak etraflarında terör taraftarları, iç ve dış mihrakların çeşitli oyunlar oynadığını ve yaptıkları çalışmalarda bunu gözlemlediklerini de belirtti. Yine de sabredenlerin zafere ulaşacaklarını vurguladı. Saygılı, son 20 yılda Türkiye’nin demokratik rejime geçtiğini ve vesayetten kurtulduğunu ifade ederek, 25 gündür gece gündüz seçmenlerle birlikte olduğunu ve günde sadece 2 saat uyumaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Son olarak, 14 Mayıs gecesi hak yolu ile batıl yolun ayrışacağı önemli bir gece yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

(İHA)

(E.S)

Bakmadan Geçme