• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti mitinginde Demet Akalın’ın sahne almasına Kılıçdaroğlu’ndan yorum

AK Parti mitinginde Demet Akalın’ın sahne almasına Kılıçdaroğlu’ndan yorum

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kalırken, siyasi partiler de...

AK Parti mitinginde Demet Akalın’ın sahne almasına Kılıçdaroğlu’ndan yorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı saatler kalırken, siyasi partiler de mitinglerini sıklaştırdı. AK Parti’nin dün İzmir’in Bayraklı İskelesi’nde gerçekleşen mitingten sonra sahneye çıkan Demet Akalın, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Demet Akalın‘ın görüntülerinin sosyal medyada hızla yayılmasından sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Demet Akalın, İzmir’deki AK Parti mitinginde konser verdi. Arşiv unutmayacak” yazılı paylaşıma sessiz kalamadı. Twitter hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!” ifadelerini belirtti. 

Haber

Paylaşıma sessiz kalmayan Demet Akalın da Kemal Kılıçdaroğlu’nun sık sık kullandığı kalp işaretini koyarak cevap verdi. 

(M.T.) 

Haber Merkezi 

 

Bakmadan Geçme