• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti Sözcüsü Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki!

Ak Parti Sözcüsü Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki!

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, demokrasi tarihinin yüksek katılım oranı ve şeffaflığıyla gerçekleştirilen seçimin...

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, demokrasi tarihinin yüksek katılım oranı ve şeffaflığıyla gerçekleştirilen seçimin net sonucunda milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeniden seçtiğini ve Meclis’te çoğunluğun Cumhur İttifakı’na verildiğini belirtti.

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun bu gerçeği anlamadığını ve defalarca sandıkta başarısız olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve seçim sonuçlarına yönelik saldırılar içerdiğini belirterek, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun nitelikli bir siyasetçi olmadığını biliyorduk. Yaptığı açıklamalarla zerre miktar demokrasi adabına sahip olmadığını da gördük” dedi.

“SANDIKTA HEZİMETLE KARŞILAŞTI”

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun terör odağı Kandil’e karşı net bir tavır alamadığını ve seçim sonuçlarına ilişkin olarak hala şüpheler taşıdığını söyledi. Çelik, Kılıçdaroğlu’nun tutumuna milletin sandıkta cevap verdiğini belirterek, “Kılıçdaroğlu sayısını hatırlamakta zorlandığımız kez sandıkta hezimetle karşılaşmıştır” şeklinde ifade etti.

Çelik, Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye gönül verenlerin demokratik iradesini istismar ettiğini ve kendi koltuğunu sağlama almak için milli iradeye çirkin sözlerle saldırdığını belirtti. Kılıçdaroğlu’nun gerçeklikten uzaklaştığını ve siyasi tutumunun demokrasi karşıtı bir hal aldığını vurguladı.

Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise milletin desteğiyle cumhurbaşkanı olarak hizmet etmeye ve ülkenin çıkarlarını korumaya devam ettiğini belirtti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme