Ak Parti Tire’de göreve Abdülkadir Uğurlu atandı

Ak Parti İzmir İl Başkanlığının talebi doğrultusunda 14 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden isimlerden biri...

Ak Parti İzmir İl Başkanlığının talebi doğrultusunda 14 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden isimlerden biri olan Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı’nın yerine Abdülkadir Uğurlu atandı.

Mert Falakalı’nın istifasının ardından görev için talip olan altı kişiden dördünün Ak Parti Genel Merkezi’ne davet edilerek burada mülakata alındıkları öğrenildi. Gerçekleşen mülakatın ardından Abdülkadir Uğurlu’ya yeni görevi tevdi edildi.

Göreve getirilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Uğurlu “Mert kardeşimizin istifasının ardından görev bizlere verildi. Bizler de bu bayrağı kaldığımız yerden alarak en iyi şekilde taşıyacağız. Şimdiye kadar Tire’de görev yapan tüm ilçe Başkanları ve tüm partili dava arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bundan böyle bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğimize olan inancım tamdır. Yeni Türkiye yüzyılında emin adımlarla ilerleyeceğiz. Önümüzde yerel seçimler var. Tek hedefimiz Seçimlerde Tire’yi yeniden AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bana bu görevi layık gören başta genel merkezimiz olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı ve tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme