AK Parti ve CHP İzmir'de karşı karşıya

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'in yollarını milyar liralık yatırımla yenilediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye...

AK Parti ve CHP İzmir'de karşı karşıya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir’in yollarını milyar liralık yatırımla yenilediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i topa tuttu.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İzmir Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmaları için son üç yılda 3 milyar 730 bin liralık yatırım yaptığını açıklamıştı. Soyer’in paylaşımı konuşulmaya devam ederken, en sert tepki AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi.

“İZMİRLİLERİN AKLIYLA ALAY ETMEYİN!”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milletvekili Kaya, Soyer’in İzmir’de yolların durumuyla ilgili yaptığı açıklamanın gerçekleri yansıtmadığını belirtti. Kaya, İzmir’deki yolları ayın yüzeyindeki kraterlere benzeterek, “İzmirlilerin aklıyla alay etmeyin” ifadelerini kullandı.

“İKİ KÜREK MICIR ATMAKTAN ACİZSİNİZ”

Kaya, İzmir’in yollarının çukurlarla dolu olduğunu kaydederek, Büyükşehir Belediyesini “Şehrin yollarındaki çukurlara iki kürek mıcır atmaktan aciz” olmakla suçladı. Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı ise şöyle:

“CHP’li Soyer, 3.7 Milyar TL harcayarak İzmir’in yollarını yenilediklerini söylemiş. İzmir’in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler’in aklıyla alay ediyorsunuz!”

 

BÜYÜKŞEHİRE YEREL TAARRUZ

HaberÖte yandan AK Partili Meclis üyeleri ise hafta sonu tutuklanan Büyükşehir Belediyesi memurunu gündeme getirerek, bir cepheyi de bu noktadan açtı

İzmir Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, “CHP’li belediyeler, ülkemiz için bir güvenlik sorunu haline büründü” dedi.

“CHP’Lİ BELEDİYELER GÜVENLİK SORUNU OLDU”

Hızal, sosyal medya hesabından “CHP’li belediyeler, ülkemiz için bir güvenlik sorunu haline büründü. İzmir Büyükşehir Belediyesinde görevli memur PKK soruşturması kapsamında tutuklandı. Şehrimizi ve günlük hizmetlerimizi emanet ettiğimiz kurumun terörle anılması hepimizi çok üzmüştür” mesajını paylaştı.

Bakmadan Geçme