• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti’de, 48 ilin belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti’de, 48 ilin belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak?

AK Parti’de hafta sonu yapılması beklenen ancak ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni bir tarih belirlenecek. Cumhurbaşkanı...

AK Parti’de hafta sonu yapılması beklenen ancak ertelenen aday tanıtım toplantısı için yeni bir tarih belirlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adaylarını yeni haftada açıklaması için çalışma yapılıyor.

Kulis bilgilere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına ise Ak Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın ismi geçiyor. İlçelerdeki adayların belirlenmesi için de genel merkezdeki mesai sürecek.Seçim sürecine ilişkin hazırlıklarını da sürdüren AK parti, 2 milyon 300 bin görevlisiyle sahada olma kararı aldı. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özdemir, “Sandığın başından genel merkeze kadar herkesin ne yapacağını bildiği, başarılı olamadığında sorunu nasıl çözeceğini ve kime ulaşacağını bildiği bir network oluşturduk.” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme