• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti'den Buca Belediye Başkanı'na büyük suçlama

AK Parti'den Buca Belediye Başkanı'na büyük suçlama

Buca'da Başkan Duman'ın nasıl bir yol çizeceğini beklediklerini ifade eden AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi...

Buca’da Başkan Duman’ın nasıl bir yol çizeceğini beklediklerini ifade eden AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Avukat Hakan Kalfaoğlu, maalesef Başkan Duman’ın ilk icraatı Bucalının mallarını satma kararı olduğunu söyledi.

Meclisten oy çokluğu ile geçirdiği karar ile belediyenin taşınmazlarının satış kararını aldıklarını ifade eden Hakan Kalfaoğlu, “Görkem Duman şimdiden geçmiş dönemi aratan torpilli atamalar ile başladı. 15 yıldır Buca’da yaşanan CHP faciası artarak devam ediyor. Duman’ın başkan olarak seçildiği 31 Mart’tan bu yana attığı adımların çoğu Buca belediyemize faydadan çok zarar getirecek kararlar” dedi.

“BENZİN İSTASYONLARI KOMİSYONLARA BİLE GETİRİLMEDİ”

Son olarak Buca halkının ve Buca Belediye Meclisi’nin denetleyemediği şirketlerde kaç kişinin çalıştığını, bu şirketlerin borcunun veya alacağının olup olmadığını ve kime nasıl hizmet ettiğini bilmedikleri Üzüm Kent şirketi üzerine belediyeye ait olan benzin istasyonlarını kaçırıldığını iddia eden Hakan Kalfaoğlu, “Buca Belediyesi’nde torpilli atamalar ile müdürlük sayısını 37 ye yükseltti herkesi müdür yaptı. Başkan Duman, Bucalının malı olan benzin istasyonlarını Üzüm kent şirketine kaçırarak adeta duman etmiştir. Bu kararı alırken muhalefeti ve meclisi yok sayarak komisyonlara göndermeye tenezzül bile etmeden oy çokluğu ile yapmıştır. Şimdi sayın başkana buradan sormak lazım. Çünkü kendisi meclise katılamadığından soramadık. Bucalının malını neden Üzüm Kent şirketine aktardın? Üzüm Kent şirketi üzerinde neler planlıyorsun? Böylesine büyük bir taşınmazı Üzüm Kent şirketinin inisiyatifine nasıl bırakırsın?  31 Mart yerel seçimlerinde Buca ‘da Büyükşehir belediye başkanı seçiminde AK Parti birinci çıkmıştır. Bucalı hemşehrilerimiz CHP ‘ye sarı kartını göstermiştir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme