AK Partili belediye dansözlü eğlence düzenledi

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamdan dolayı tüm AK Partili belediyelerin Cumhuriyet’in 100. Yılı olmasına rağmen kutlamaları ve...

İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamdan dolayı tüm AK Partili belediyelerin Cumhuriyet’in 100. Yılı olmasına rağmen kutlamaları ve konserleri iptal ettiği dönemde, Marmaraereğlisi Belediyesi’nin bazı basın çalışanları için belediye bütçesinden organize ettiği gezide, alkol eşliğinde dansöz oynattığı ortaya çıktı.

AK Partili Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Kuşadası’nda gazetecilere gezi düzenledi. Daha önce belediye arsalarını satışa çıkartan Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından tüm ücretleri karşılanan tam pansiyon otelde gazeteciler dansöz eğlencesini bile takip ettiler. Bu durum kamuoyunda büyük tepki çekti.

Belediyenin ekonomik anlamda zor günler geçirdiğinin bilindiği bir dönemde yapılan etkinliğin uygun olmadığını söyleyerek durma tepki gösteren CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan; “Geçtiğimiz ay Marmaraereğlisi’nde belediye arsalarını satışa çıkartan Belediye Başkanı Hikmet Ata, şimdi belediye bütçesinin gezilerde ve lüks otellerde harcanmasına neden oluyor.Belediye personeline maaş ödeyemediği ve iş yapamadığı için belediye arsalarını satışa çıkartıp kendi meclis üyelerinin bile arsa satışını reddettiği Hikmet Ata’nın gazetecilere gezi ve lüks bir otelde etkinlik düzenlediğini gördük.Ülke ekonomisinin zor durumda olduğu bir dönemde belediye de zor durumdayken israftan kaçınılmalıdır. Belediye arsaları bir bir satılırken bu neyin gezisi ve eğlencesidir. Tüm kamu kurumlarında israftan kaçınılması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz.” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme