• Haberler
  • Siyaset
  • AK Partili Bursalı'dan CHP'li Özkan'a: Eceli gelen köpek cami duvarına pislermiş

AK Partili Bursalı'dan CHP'li Özkan'a: Eceli gelen köpek cami duvarına pislermiş

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'züppe'e diyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a sert bir dille tepki göstererek 'Tam da bu duruma uyan bir atasözümüzü hatırlatmak isterim: Eceli gelen köpek cami duvarına pislermiş' dedi.

Siyasette 'züppe' polemiği büyümeye devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın paylaşımına tepkiler çığ gibi büyürken, AK Parti cephesi ise tepkinin dozunu artırmaya devam ediyor. Şebnem Bursal yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“MEVLANA’NIN DA DEDİĞİ GİBİ; HADDİNİ BİL YETER”

"Biz CHP'yi hep çöp, çukur, çamur diye tanımlıyorduk. Ama onlara çirkinlik, çürümüşlük ve çiğlik de eklenmiş. Böylece değiştirmek istedikleri altı okun renklerini değil ama içeriğini değiştirmiş oldular. Bu zihniyete bu yakışır zaten. 22 yıldır milletin hizmetkârı olan bir lidere hakaret ederek ne elde etmeye çalışıyor anlamak mümkün değil. İç çekişmelerine Sayın Cumhurbaşkanımızı alet etmelerine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu çirkin siyaset dilinin sonu gelmiştir. O nedenle tam da bu duruma uyan bir atasözümüzü hatırlatmak isterim: Eceli gelen köpek cami duvarına pislermiş. Mevlana'nın dediği gibi; her şeyi bilmene gerek yok. Haddini bil yeter! Sen bu devletin başına, Cumhurbaşkanı'na hakaret edeceğine önce gel de İzmir'i mensubu olduğun CHP zihniyeti ne hale getirdi bir gör. Enerjini İzmir'in sorunlarını çözmek için harca"

ERDOĞAN'DAN ÖZKAN'A TAZMİNAT DAVASI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Başkan Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, "CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan aleyhine, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan mesnetsiz ve düzeysiz açıklamaları nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açılmıştır" ifadelerini kullandı.

Aydın, Özkan hakkında ayrıca "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na da şikayet dilekçesi sunduklarını belirtti.
 

Bakmadan Geçme