Ak Partili meclis üyesi zamlara tepki gösterdi

Son zamanlarda ardı ardına gelen temel tüketim ürünlerine yapılan zamlar, toplumun geniş kesimlerinden tepki alırken, Ak...

Son zamanlarda ardı ardına gelen temel tüketim ürünlerine yapılan zamlar, toplumun geniş kesimlerinden tepki alırken, Ak Partili Torbalı Belediye Meclis Üyesi İlknur Demirtaş da bu tepkilere katıldı. Demirtaş, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında elektrik, doğalgaz, telefon ve internet gibi günlük yaşamın vazgeçilmez unsurlarına yapılan zamların vatandaşları gibi bir mimar olan kendisini zor durumda bıraktığını belirtti.

‘AYLIK 20 BİN LİRA FATURA ÖDÜYORUM’

Torbalı Belediyesi ‘İşte Torbalı’ projesi ile iş arayanlar ve işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı Belediyesi, bugün Multipak firmasının yetkilileri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirdi. İŞKUR desteği ile yüzlerce vatandaşa iş imkanı sağlayan Torbalı Belediyesi, işsizliğe de savaş açtı. Torbalı Belediyesi Nikah Salonu’nda geçekleşen toplu iş görüşmesi, iş arayan vatandaşlarımıza umut oldu. Üretim alanında personel alımı yapacak olan firma, hem deneyimli hem de yetiştirilmek üzere personel alımı gerçekleştirecek. 20-45 yaş arası tüm adayları değerlendiren firma, çok sayıda personeli istihdam edecek.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme