• Haberler
  • Yerel
  • AK Partili Yıldız'dan Başkan Eşki'ye: Gerçekler ortada!

AK Partili Yıldız'dan Başkan Eşki'ye: Gerçekler ortada!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'yi ve CHP zihniyetini sert bir dille eleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaşanan gerginliğin ardından sosyal medya hesabından AK Parti grubunu eleştiren Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'ye, AK Parti cephesinden sert yanıt geldi.

Ömer Eşki, meclis toplantısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Gezi' olaylarına 'vandallık' diyen AK Parti Balçova Meclis Üyesi Abdulhakim Evin'e yöenlik yaptığı açıklamada "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda yetişmiş, siyaseti oradan öğrenmiş Kemalist biriyim. Kimseye Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı hakkında laf da ettirmem, hakkında yalan söylenmesine de müsaade etmem" ifadelerini kullanmıştı.

 

Ömer Eşki'nin paylaşımına sosyal medya üzerinden yanıt veren AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, Ömer Eşki'yi sert bir dille eleştirdi. Gezi olaylarının başından sonuna 'vandallık' olduğuna vurgu yapan Yıldız, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da hedef aldı.

"CHP'LİLER VATANA İHANET EDENLERİN SAFINDA YER ALMIŞTIR"

Hakan Yıldız'In paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

Gezi Olayları başından sonuna kadar bir vandallık eylemidir. Bebek katilinin, binlerce şehit verdiğimiz terör örgütünün sözde liderinin posterlerinin altında, devletin, milletin malını mülkünü talan eden, kamu binalarını ateşe veren vandallar, CHP zihniyetinin ‘onur’ olarak savunduğu kişilerdir. İstanbul’da, İzmir’de ve daha birçok ilde Gezi’nin arkasında duran CHP yöneticileri, o vandallığı açıkça sahiplenmiştir. Bu zihniyet, milletimizin huzurunu bozan bir vandallık zihniyetidir. Her fırsatta "Gezi onurumuzdur" diye ortalığa çıkan CHP’liler, vatana ihanet edenlerin safında yer almıştır.

"CHP ZİHNİYET, BU MİLLETİN ŞEHİTLERİNE SAYGISIZLIK ETMİŞTİR"

Yetmedi, 15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimi başladığında, o çok savundukları eski genel başkanları, tankların arasından elini kolunu sallayarak geçip, belediye başkanlarının evinde kahvesini yudumlayarak milletin şehit edilmesini keyifle izlemiştir. Darbecilerin tankları milletin üzerine sürüp, yüzlerce askerimizi, polislerimizi, vatandaşımızı şehit ederken, bu milletin iradesine karşı nasıl sessiz kalındığını hepimiz gördük. O gece yaşananların görüntüleri ortada. Yalan diyen, iftira atan varsa açıp izlesin! Gerçekler ortada!

CHP zihniyeti, bu milletin değerlerine, tarihine ve şehitlerine saygısızlık etmiştir. Vandalizmi savunan, darbecilere göz yuman, hainlere kol kanat geren bu zihniyet, hiçbir zaman milletin partisi olamaz.

Dün cami temeli atacaksın, 45 m² ama olsun, inşallah daha büyüğünü de atarsın. Ancak milletin inancıyla dalga geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenine tek kelime etmeye yüreğin yetmeyecek!

Bakmadan Geçme