Akhisar'da Sertab Erener rüzgarı

Pop müziğin usta ismi Sertab Erener, Gölet'te gerçekleştirdiği konserle binlerce Akhisarlı'ya unutulmaz bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin kurtuluş günleri kapsamında 17 ilçede düzenlediği konserlere hız kesmeden devam ediyor. Bu etkinlikler kapsamında, Akhisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı, 6 Eylül’de düzenlenen muhteşem bir konserle kutlandı.

Zeytin diyarı Akhisar'da düzenlenen konsere, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları katıldı. Konser öncesinde Başkan Dutlulu ve Genel Sekreter Deste, Sertab Erener’e zeytin fidanı ve mesir macunu takdim ederek kendisine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, konuşmasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'in selamlarını iletti ve Akhisar’ın kurtuluşunun önemine vurgu yaptı. Deste, “Bugün, Akhisar’ın özgürlüğe kavuşmasının 102. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 30 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, vatan topraklarımızı işgalden kurtardı ve 6 Eylül 1922’de kahraman ordumuz Akhisar’ımıza ulaşarak ilçemizi özgürlüğüne kavuşturdu. Bu toprakları bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da sahnede yaptığı konuşmada, “Akhisar’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı hepimize kutlu olsun. Akhisar, demokrat, Atatürkçü ve vatansever bir şehirdir. Aynı zamanda zeytinin başkenti olan bu şehirde sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Barışın sembolü olarak size bir zeytin fidanı hediye etmek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme