• Haberler
  • Siyaset
  • Akşener açıkladı: İYİ Parti’nin Balıkesir adayı netleşti!

Akşener açıkladı: İYİ Parti’nin Balıkesir adayı netleşti!

Türkiye’de yerel seçim atmosferi hızla artıyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde vatandaşlar, önümüzdeki 5 yıl...

Türkiye’de yerel seçim atmosferi hızla artıyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde vatandaşlar, önümüzdeki 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanını seçme sorumluluğunu taşıyor.

Partilerin büyükşehirlerdeki adayları da belirginleşmeye başlıyor. AK Parti’nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıklamasının ardından, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de partisinin büyükşehir adaylarını duyurdu. Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Buğra Kavuncu, Balıkesir Belediye Başkan adayının Turhan Çömez, Sincan Belediye Başkan adayının ise Fatih Koca olduğunu grup toplantısında açıkladı.

Akşener, CHP ile ittifak görüşmelerine son verdiğini belirtirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını da bugün açıklayacağını ifade etti. İstanbul’da Kavuncu, Balıkesir’de Çömez ve Sincan’da Koca’nın aday gösterilmesiyle birlikte yerel seçim rekabeti daha da kızışacak gibi görünüyor. Akşener, eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez’in İyi Parti’ye katılmasını ve rozetini takmasını da daha önceki bir grup toplantısında duyurmuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme