Aldatılan kadın iki aylık bebeğin canına kast etti

Denizli’de, iki çocuk annesi bir kadın, eşinin kendisini aldattığını öğrenince öfkesine yenik düşerek eşinin Özbek sevgilisine...

Aldatılan kadın iki aylık bebeğin canına kast etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Denizli’de, iki çocuk annesi bir kadın, eşinin kendisini aldattığını öğrenince öfkesine yenik düşerek eşinin Özbek sevgilisine ve ondan doğan iki aylık bebeğe asit atarak ağır yaraladı. Kadın saklandığı evinde bulunarak tutuklandı.

Kerzi Y. (40) ile Gökhan Y. (40) yaklaşık 18 yıldır evliydi ancak son zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladılar. Eve sık sık gelmediği için eşinin kendisini aldattığını düşünen Kerzi Y., araştırma yaparak eşinin Özbek sevgilisi S.G. ile ilişkisi olduğunu ve bebeğinin de ondan olduğunu öğrendi. Kadın, Özbek sevgilinin Asmalıevler Mahallesi’ndeki evine giderek tartıştı ve ardından asit fırlatarak kayıplara karıştı.

BEBEĞİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sağlık görevlileri olay yerine geldiğinde, kadın ve çocuk acılar içindeydi ve hastaneye kaldırıldı. Polis, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucu Kerzi Y.’yi Fatih Mahallesi’ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Kadın ilk ifadesinde, iki çocuğunun babası olan kocasının başkasıyla birlikte olup çocuk yaptığı için kıskandığını ve öfkelendiğini söyledi.

Annenin tedavisi devam ederken, iki aylık bebeğin durumu hayati tehlike arz ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

(E.S.)

Bakmadan Geçme