• Haberler
  • Gündem
  • Ali Babacan, depremzedelerle birlikte Diyarbakır’da bayramlaştı

Ali Babacan, depremzedelerle birlikte Diyarbakır’da bayramlaştı

Deprem bölgesindeki vatandaşlarla bir arada bayramlaşmak isteyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır’a gitti. Babacan,...

Ali Babacan, depremzedelerle birlikte Diyarbakır’da bayramlaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deprem bölgesindeki vatandaşlarla bir arada bayramlaşmak isteyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır’a gitti. Babacan, burada depremzedelerle bir araya gelerek bayramın birinci gününü onlarla geçirecek.

Babacan, yaptığı açıklamada, depremin etkisini en fazla hisseden insanların yanında olmak istediğini belirtti. Kendisinin ve partisinin depremzedelerin yanında olduğunu vurgulayan Babacan, zor günlerde dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Deprem bölgesindeki insanların yaşadıkları zorlu süreçte Deva Partisi olarak yanlarında olduklarını ifade eden Babacan, acıların paylaşılarak azaltılabileceğine inandığını söyledi.

Babacan’ın Diyarbakır’daki ziyareti, depremzedelerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve yerel yöneticiler tarafından da takdirle karşılandı.

6 Şubat depremlerinin ardından ilk bayramımız.

Acımız azalmıyor.

Bu Ramazan Bayramının ilk günü deprem bölgesindeyim. Bir kere daha kaybettiklerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bereket, bolluk ve mutluluk ikliminin ülkemizi sarmasını temenni ediyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan) April 21, 2023

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme