Ali Sabancı’dan şaşırtan haber

Sabah gazetesinin bildirdiğine göre, Sabancı, Amerikan Hastanesi’nde geçirdiği yeni bir operasyon sonrasında başarılı bir şekilde tedavi...

Sabah gazetesinin bildirdiğine göre, Sabancı, Amerikan Hastanesi’nde geçirdiği yeni bir operasyon sonrasında başarılı bir şekilde tedavi edildi. Kazada dalak aort damarı yırtılan ve daha önce bir süre evde dinlenen Ali Sabancı’ya yapılan son operasyonun başarılı geçtiği belirtiliyor. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Sabancı, 25 Ağustos’ta eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte Yunanistan’da tatil yaparken zodyak botlarının kayalıklara çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. İlerleyen günlerde taburcu edilmesi bekleniyor.

Ali Sabancı’nın eşi Vuslat Doğan Sabancı da kazanın ardından İstanbul’da ameliyata alınmıştı. Vuslat Doğan Sabancı, damak, diş ve çenesinde ağır yaralanmalar yaşadığı için uzun süre tedavi görmesi gerektiği belirtilmişti. Ali Sabancı’nın ise bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının ameliyatla alındığı iddia edilmişti.

NE OLMUŞTU?

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatildeyken denizde zodyak botlarıyla meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanmış ve ilk müdahalenin ardından İstanbul’a ambulans uçak ile sevk edilmişlerdi. Ali Sabancı entübe edilmiş ve ameliyatla dalağı alınmıştı. Ayrıca vücudunda çok sayıda kırık tespit edilmişti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme