• Haberler
  • İzmir
  • Aliağa Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşecek

Aliağa Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşecek

Aliağa'nın geleceği hangi yönde şekillenecek? Başkanlıktan gelen önergeler ne kadar etkili olacak? Komisyondan gelen raporların içeriği halkı nasıl etkileyecek? Canlı yayın ile takip edebilirsiniz! Tüm ayrıntılar haberimizde...

Aliağa Belediyesi, Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı 1 Ekim 2024 Salı günü saat 18.00’de gerçekleştirecek. Toplantı, Aliağa Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak ve kamuoyuna açık olacak.

Toplantının Gündemi

Meclis oturumu, 3 Eylül 2024 tarihli meclis tutanağının okunması ve onaylanmasıyla başlayacak. Ardından, meclis gündeminde Başkanlıktan Gelen Önergeler ve Komisyondan Gelen Raporlar yer alacak. Bu kapsamda, 2025 – 2029 yıllarını kapsayan ‘Stratejik Plan’, 2025 Mali Yılı Performans Programı ve 2025 Mali Yılı Bütçe Tasarısı meclis üyelerinin görüşüne sunulacak. Bu önemli belgeler, Aliağa'nın gelecekteki gelişimini yönlendirecek unsurlar arasında yer alıyor.

Canlı Yayın

Toplantı, Aliağa Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.aliaga.bel.tr ve Aliağa Belediyesi WebTV kanalı www.youtube.com/aliagatv üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın, saat 17.00’de başlayarak toplantının tüm aşamalarını izleyicilere ulaştıracak.

Aliağa Belediyesi, bu toplantıyla birlikte yerel yönetim süreçlerine halkın katılımını artırmayı ve şeffaflık ilkesini pekiştirmeyi hedefliyor. Belediye meclis üyeleri ve halk, toplantıda yapılacak görüşmeler ve oylamalarla ilgili gelişmeleri takip edebilecek.

Bakmadan Geçme