Aliağa Petkimspor'dan turnuva galibiyeti 

Aliağa Petkimspor, Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında Polonya'nın King Morskie Szczecin takımını deplasmanda 85-70 yenerek turnuvaya zaferle başladı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki ilk maçında Aliağa Petkimspor, Polonya temsilcisi King Morskie Szczecin'i deplasmanda 85-70'lik skorla mağlup ederek turnuvaya galibiyetle adım attı.

Maçta etkili bir performans sergileyen Aliağa Petkimspor, ilk yarıyı 52-27’lik üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan İzmir ekibi, karşılaşmadan 85-70 galip ayrılarak, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk mücadelesinde önemli bir zafer elde etti.

ÖNE ÇIKAN İSİMLER 

Aliağa Petkimspor'un öne çıkan isimleri arasında Wesley Van Beck, 19 sayı ve 3 ribaund ile takımına önemli katkı sağladı. Jaime Echenique 12 sayı ve 2 ribaund, DeWayne Russell ise 13 sayı, 4 ribaund ve 11 asistle galibiyette pay sahibi oldular. Breein Tyree de 9 sayı ve 2 ribaund ile takıma destek verdi. King Szczecin tarafında ise Kassim Nicholson 15 sayı, 2 ribaund ve 2 asist, Przemyslaw Zolnierewicz 19 sayı, 2 ribaund ve 4 asist, Chad Brown ise 9 sayı ve 6 ribaund ile öne çıkan isimler oldu.

Bakmadan Geçme