• Haberler
  • Spor
  • Aliağa Petkimspor, hazırlık maçında mağlup oldu

Aliağa Petkimspor, hazırlık maçında mağlup oldu

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Bursaspor'la oynadığı hazırlık maçını 92-89'luk skorla kaybetti.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken, Bursaspor’la oynadığı hazırlık maçını 92-89'luk skorla kaybetti. Maç, Barış Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve her iki takım da etkili performanslar sergiledi.

İlk çeyrekte eşit bir mücadele yaşandı ve bu periyot 21-21'lik skorla tamamlandı. İkinci çeyrekte Aliağa Petkimspor, 45-42 önde kapatarak devreyi avantajlı bir pozisyonda bitirdi. Ancak üçüncü çeyrekte 67-60 geriye düşen İzmir ekibi, son periyotta üstünlüğü geri alamadı ve maçı 92-89'luk skorla kaybetti.

ALİAĞA PETKİMSPOR’UN PERFORMANSI

Aliağa Petkimspor’da öne çıkan isimler arasında Breein Tyree, 31 sayı ve 5 asistle maçın en dikkat çeken oyuncusu oldu. Peyton Aldridge, 17 sayı ve 8 ribaundluk performansıyla katkı sağladı. Wesley Van Beck, 9 sayı ve 9 asistle önemli bir rol üstlenirken, Bryson Williams 8 sayı ve 4 ribaundla, Troy Selim Şav ise 6 sayı ve 3 ribaundla takımına destek verdi.


 

Bakmadan Geçme