• Haberler
  • Gündem
  • Alışveriş merkezinde yangın: Yangın söndürme tüpleri boştu!

Alışveriş merkezinde yangın: Yangın söndürme tüpleri boştu!

Yangın, bitişikteki bir başka restoran ile kırtasiye dükkanını da etkiledi. Olay sonrasında itfaiye, 112 Acil Sağlık...

Yangın, bitişikteki bir başka restoran ile kırtasiye dükkanını da etkiledi. Olay sonrasında itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle alışveriş merkezinde bulunanlar ve restorandaki personel güvenli bir şekilde tahliye edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıktığı restoranda ve bitişikteki iki dükkanda maddi hasar meydana geldi. Restoran Müdürü Oğuzhan Türkmen, yangının sabah hazırlıkları sırasında bir anda başladığını ve çalışanların hemen müdahale ettiğini belirtti. Ancak, söndürme tüplerinin boş olması nedeniyle yangının kontrol altına alınamadığını ifade etti.

Türkmen, “AVM’den de 5-6 yangın söndürme tüpü aldılar, ama hepsi boştu. Davlumbazdan çıkan yangın devamını getirdi. Maddi hasar var ama Allah’tan çalışanlara ya da komşulara bir şey olmadı. Kırtasiye dükkanına da sıçradı, orada hasar var. Yan taraftaki bir restorana da ufak sıçradı. En büyük hasar bizde ve kırtasiyede” şeklinde konuştu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemediği bildirildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme