Almanya EURO 2024′ ten elendi

Euro 2024′ ün çeyrek final ilk eşleşmesinde İspanya ile karşı karşıya gelen Almanya, kendi evinde yenilgiye...

Euro 2024′ ün çeyrek final ilk eşleşmesinde İspanya ile karşı karşıya gelen Almanya, kendi evinde yenilgiye uğradı. Yarı finale yükselen İspanya’nın rakibi hangi takım? İşte cevabı…

Almanya, Euro 2024’te çeyrek final ilk eşleşmesinde İspanya ile karşı karşıya geldi. İspanya karşısında 2-1 yenilgiye uğrayan Almanya, EURO 2024’ten elendi. Normal süresi 1-1’lik skorla uzatmaya giden karşılaşmada İspanya’ya turu getiren gol 120. dakikada Mikel Merino’dan geldi.

Euro 2024’te ev sahibi Almanya, turnuvaya dramatik şekilde veda etti.

İkinci yarının ilk bölümünde geriye düşen Almanya, karşılaşmayı uzatmalara taşıyan golü 89. dakikada Florian Wirtz ile buldu.

KROOS FUTBOLU BIRAKTI

Karşılaşmanın penaltılara gideceği düşünülürken, İspanya’da beklenen gol sürpriz bir isimden geldi. Mikel Merino, 120. dakikada attığı gol ile turu İspanya’ya getirdi.

Turnuva öncesinde, Euro 2024 ile birlikte jübile yapacağını açıklayan Toni Kroos, bu karşılaşma ile futbolu bırakmış oldu.

İSPANYA’NIN RAKİBİ KİM?

Almanya’yı eleyerek yarı finale yükselen İspanya’nın rakibi, bu akşam oynanacak Portekiz-Fransa karşılaşmasının kazananı olacak.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme